Menestystä Voimisteluliiton mestaruuskisoissa!

21.5.2018Pyrkivä Gymnasticsin kilpatytöt osallistuivat viikonloppuna 18.-20.5. Voimisteluliiton mestaruuskilpailuihin Tuusulassa.

B-luokan nuorempien mestari löytyi Pyrkivästä, kun Lumina Mäkeläinen taituroi kilpailun voittoon.

Myös C-luokan kisassa sijoituttiin upeasti kymmenen parhaan joukkoon, kun Aino Ojanen voimisteli kuudenneksi.

D-luokan voimistelijat menestyivät erinomaisesti. Seurakilpailuissa sijoituttiin hienosti pronssille ja menestystä täydensivät Sara Söderlundin komea pronssi ja Emma Sipilän hieno viides sija D-luokan nuorempien kokonaiskilpailussa.

E-luokan nuoremmissa Iisa Salminen oli hienosti neliottelun kuudes ja sijoittui puomilla sijalle seitsemän. Aada Vaahtoranta hyppäsi samassa kilpailussa hienosti yhdeksänneksi ja sijoittui myös nojapuilla 9. sijalle.

F-luokan nuoremmissa Helmiina Laitinen voimisteli neliottelun kuudenneksi. Helmiina taituroi puomin pronssille, oli hypyn kuudes ja voitti myös permannolla pronssia. Lisäksi Linnea Kettunen hyppäsi samassa kisassa sijalle 8. ja sijoittui nojapuilla hienosti seitsemänneksi.

MJL 2. luokassa Fia Casagrande voimisteli upeasti kovatasoisen kisan neliottelun ja nojapuiden hopeaa ja sai samalla nousupisteet 3. luokkaan.

MJL 4. luokassa Anna Peltoniemi taituroi puomilla pronssia.

Tyttöjen katsastuksessa Anna Peltoniemi taituroi puomin 8. sijalle, ja naisten katsastuksessa Kia Haavisto oli hienosti neliottelun yhdeksäs. Kia voimisteli upeasti puomilta hopeaa ja Sirkku Korpela sijoittui hypyn 9. sijalle.

Onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille hyvästä kisamenestyksestä ja tsemppiä ensi viikonlopun SM-kilpailuun!

Voimisteluliiton mesteruuskilpailujen kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.