Huikea joukko pyrkiväläisiä osallistui kevään ensimmäisiin luokkakilpailuihin Turussa 13.-14.4.

18.4.2024

Pyrkivän voimistelijat starttasivat kisakauden menestyksekkäästi viime viikonloppuna Turun Urheiluliiton kilpailuissa!

B-luokan nuorempien kilpailusta löytyi kaksi VII-kategorian voimistelijaa, ja he olivat kultaa napannut Mila Meriläinen ja hopealle taituroinut Aida Meriläinen! Miana Harmanen oli hienosti kisan neljäs, Nella Lehtonen viides ja Lotta Matomäki kuudes. Kilpailussa edustivat hienosti myös voimistelijamme Linnea Granath, Hulda Harju, Sofia Joutsa sekä Inna Laaksonen.

B-luokan vanhemmissa käytiin todella kovatasoinen kilpailu. Pyrkivään matkasi kisasta upeasti hopeaa ja pronssia; Claudia Mattsson taituroi kilpailussa toiseksi ja Emma Aaltonen kolmanneksi. Kymmenen parhaan joukkoon ylsivät myös sijalta viisi Elli Aarrekorpi, sijalta seitsemän Iida Pomrén, sijalta kahdeksan Hilla Takatupa ja sijalta kymmenen Maria Cristea. Koko kymmenen parhaan joukko sekä lisäksi upeasti onnistuneet voimistelijamme Aini Keränen, Helka Kivi ja Louna Salmenniemi saavuttivat huikeat VII kategorian pisteet! Kilpailussa edustivat tyylikkäästi myös voimistelijamme Aamu Kallio, Emilia Käki, Ilta-Koraliina Saari, Giulia Sabbatini, Ilona Suvanto, Olivia Hurme ja Iitu Sainio.

C-luokan nuoremmissa Pyrkivä Gymnasticin voimistelijat nousivat kaksoisvoittoon, kun Lilja Moisio voimisteli kultaa ja Siiri Kuusela hopeaa. Aida-Elma Tammila oli upeasti kisan viides, Aava Kiviniemi kuudes ja Pinja Skog kahdeksas. Lisäksi kilpailussa esiintyi hienosti voimistelijamme Pihla Salmela.

C-luokan vanhemmissa nähtiin paljon hienoja suorituksia! Pyrkiväläisväriä nähtiin kymmenen parhaan joukossa, kun Nelli Kallio ylsi hienosti kahdeksanneksi ja Sara Takarautio yhdeksänneksi. Kisassa edustivat upeasti myös voimistelijamme Ida Correia Noca, Liina Hallamaa, Kia Nieminen, Anni Rautava, Vilma Saarela, Sonja Hakamäki, Ronja Mäkirinta, Miina Mäkitalo, Aina Rauhansuu, Lily Virranheimo, Aino Lehtimäki sekä Sylvia Seppälä.

D-luokan nuoremmissa Pyrkivän kolmikko nousi kisan kärkeen; Luna Sinisalolle upeasti kultaa, Sofia Laurilalle hopeaa ja Minea Virtaselle pronssia!

Myös D-luokan vanhemmista napattiin huikea kolmoisvoitto. Cecilia Iljamo taituroi kultaa, Olivia Uutela nousi hopealle ja Ilona Salokannel voimisteli pronssia! Eveliina Hilden oli upeasti kisan seitsemäs, Elina Immonen kahdeksas ja Manteli Kuusisto kymmenes. Lisäksi kilpailussa loistivat Lilja Alin, Lauha Korhonen ja Fiona Sundell.

E-luokassa Amanda Aalto nappasi upeasti neliottelusta kultaa pisteillä 41,550! Amanda Kummala oli ottelun kahdeksas pisteillä 39,700 ja Inna Silanterä 12. pisteillä 37,400. Telinekohtaisissa kilpailuissa Isla Polo taituroi hypyn kultaa ja Amanda Aalto nappasi puomikilpailun kultaa. Kisassa esiintyi tyylikkäästi myös voimistelijamme Helmi Seppä.

F-luokan nuoremmissa Siru Ilvander nappasi upeasti kultaa pisteillä 43,300 ja Ilona Olenius nousi hopealle pisteillä 43,100. Myy Virtanen oli neljäs (41,400) ja Saara Kuusela 11. (39,700). Telinekohtaisissa kilpailuissa Sirulle puomin kultaa, permannon hopeaa ja hypyn pronssia, Ilonalle nojapuiden kultaa ja puomin pronssia, Saaralle nojapuiden pronssia ja Myylle nojapuiden ja permannon pronssia.

F-luokan vanhemmissa Nanna Sintonen oli upeasti neliottelun toinen pisteillä 42,650! Kerttu Lehtonen nousi sijalle kuusi (41,00), Isabella Kuzmanovski sijalle seitsemän (40,650) ja Selma Tanttu sijalle kahdeksan (39,500). Telinekohtaisista kilpailuista Kertulle hienosti puomin hopeaa ja hypyn ja permannon pronssia, Nannalle permannon kultaa ja nojapuiden hopeaa sekä Isabellalle puomin kultaa.

G-luokan nuoremmissa Silja Korhonen voimisteli hienosti neljänneksi pisteillä 40,550 ja Lumi Seppälä taituroi viidenneksi pisteillä 40,400.

H-luokassa Alexandra Virko voimisteli tyylikkäästi hypyssä, puomilla ja permannolla, ja keräsi kolmelta telineeltä pisteet 32,850.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Milla Nurmikko voimisteli upeasti neliottelupisteet 34,400 ja nappasi itselleen nousut 2. luokkaan! 1. luokan kilpailussa myös muut pyrkiväläiset onnistuivat; Helka Haanpäälle hienosti hopeaa pisteillä 31,200 ja Hasania Bakkarille pronssia pisteillä 30,600.

Starassa loistivat ihanat voimistelijamme Eerika ja Sofia <3


Valtavasti onnea kaikille voimistelijoille ja valmennustiimille huikeasta kisakauden aloituksesta!

Kilpailun kaikki tulokset näet tästä.