Seuran esittely

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Voimistelun iloa, taitoa ja tasapainoa!

Pyrkivä Gymnastics ry:n tavoitteena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus harrastaa telinevoimistelua omien edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti, iloisessa ja innostavassa ympäristössä. Yhdistys luo puitteet laadukkaalle harrastetoiminnalle ja valmentaa ammattitaidolla ja yhteistyöllä menestyviä telinevoimistelijoita. Harrastetoimintamme lähtökohtana on, että voimistelun tulee olla leikinomaista, hauskaa ja turvallista, ja sen pitää antaa onnistumisen elämyksiä jokaiselle, fyysisistä edellytyksistä riippumatta.

Pyrkivä Gymnastics kouluttaa osaavia valmentajia ja pyrkii näin takaamaan voimistelijoille hyvät ja turvalliset harjoitteluolosuhteet. Seuran toimijoille luodaan yhtäläiset mahdollisuudet kouluttaa itseään oman kiinnostuksen mukaisesti. 

Yhdistys huolehtii myös taloudellisten resurssiensa tasapainoisesta kehittämisestä. Se pyrkii järjestämään vuosittain kansalliset kilpailut sekä oman seuransa voimistelijoille leirejä ja muita tapahtumia.

Lisäksi Pyrkivä Gymnastics pyrkii saamaan oman edustajansa tärkeimpien sidosryhmien, kuten lajiliiton ja kaupungin luottamustehtäviin ja lajin yleisiin olosuhde- ja kehittämishankkeisiin.

Pyrkivä Gymnastics on tähtiseura

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen luoma laatuohjelma; tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan.

Olympiakomitea ja lajiliitto myöntävät tähtimerkin tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää määritellyt laatutekijät seuran valitsemalla osa-alueella. Osa-alueita eli kohderyhmiä on kolme; Pyrkivä Gymnasticsillä on lasten ja nuorten tähtimerkki.

Lue lisää Tähtiseura-ohjelmasta tästä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.