Harrastekilparyhmät

Pyrkivä Gymnastics ry:llä on tavoitteeltaan erilaisia naisten telinevoimistelun kilpatoimintaan osallistuvia ryhmiä; esikilpa-, harrastekilpa-, kilpa- ja maajoukkueryhmiä. Harrastekilparyhmiin otetaan uusia voimistelijoita pääsääntöisesti esikilparyhmistä sekä harrasteryhmistä valmentajien suositusten perusteella, mutta kaikki kiinnostuneet voivat tiedustella vapaita paikkoja ja tulla kokeilemaan harrastekilparyhmässä harjoittelua.

Harrastekilpatoiminnassa voimistelijat harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa, 1,5-3h kerrallaan. Harrastekilparyhmien harjoittelussa keskitytään voimistelussa tarvittaviin perustaitoihin ja kehitetään ominaisuuksia, joita voimistelijat tarvitsevat siirtyessään kilpailemaan ja edetessään kilpalinjan luokissa. Harrastekilpavoimistelijat aloittavat kilpailu-uransa Stara-tapahtumista ja etenevät sieltä Voimisteluliiton kilpailujärjestelmän kilpalinjalle. 

Kiinnostuitko? Vapaita paikkoja voi tiedustella harrastekilpatoiminnan koordinaattorilta Maija Kyllöseltä: maijakyllonen@gmail.com  

Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom