Kilparyhmät

Pyrkivä Gymnastics ry:llä on tavoitteeltaan erilaisia kilpailevia ryhmiä. Ryhmiin otetaan uusia voimistelijoita pääsääntöisesti esikilpa- ja harrastekilparyhmien kautta, tai harrasteryhmien valmentajien suositusten perusteella.

Kilparyhmät
Tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä, joissa harjoituksia pidetään 4-7 kertaa viikossa voimistelijan iän ja taitotason mukaisesti. Voimistelijoiden tavoitteena on suorittaa Voimisteluliiton kilpailujärjestelmän mukaisia suoritusmerkkejä, kilpailla kilpa- tai maajoukkuelinjalla sekä päästä Voimisteluliiton valmennusryhmiin.

Kilparyhmien voimistelijat kilpailevat kilpalinjan luokissa B-H. Mikäli voimistelija on suorittanut timanttimerkin ja saavuttanut kilpalinjan D-luokasta VII kategorian, voidaan hänet valita mukaan seuran maajoukkueryhmään

Lisätietoja ryhmien toiminnasta saat kilparyhmien vastuuvalmentajalta Sannamari Blyltä 050 330 3010, sannamarilahde@gmail.com 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.