Uudet voimistelijat

Kuva: Julia Meltoranta

Tervetuloa voimistelijaksi Pyrkivä Gymnasticsiin!

Syyskauden 2020 ilmoittautuminen on nyt käynnissä!
Harjoitusaikataulut ja ryhmät näet TÄSTÄ. Reaaliaikainen paikkatilanne löytyy TÄSTÄ.

Ensi-ilmoittautuminen tapahtuu aina jäsenrekisterin kautta. Myös Volttikouluun ja aikuisten telinevoimisteluun ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta. Yst. huomioithan, että jäsentietolomakkeen avoimet, täytettävät kentät ovat aivan lomakkeen oikeassa reunassa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

Voit myös tiedustella vapaita paikkoja osoitteesta pyrkiva.gymnastics@gmail.com ja lähteä mukaan toimintaamme keskelläkin harrastuskautta!


Uuden voimistelijan ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröimällä huoltaja jäsenrekisterin käyttäjäksi tästä linkistä.

ILMOITTAUTUMISEN PIKAOHJE:
1) Huoltaja rekisteröityy käyttäjäksi. Täytä tietosi aivan lomakkeen oikeasta reunasta löytyviin, avoimiin kenttiin. Järjestelmä antaa salasanan, käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi.

2) Huoltaja kirjautuu sen jälkeen palveluun ja liittää lapsensa alakayttäjäksi. Muista laittaa myös lapselle huoltajan sähköposti sekä huoltajan puhelinnumero!

3) Ilmoittautumisen ollessa avoinna, ilmoita lapsesi ryhmään kohdasta ILMOITTAUTUMINEN. Alasvetovalikosta löytyvät kaikki alaisuudessasi olevat käyttäjät.

4) Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi lukukausimaksun, jonka eräpäivä on n. kaksi viikkoa ilmoittautumishetkestä. Kausimaksu tulee olla maksettu, kun lapsi osallistuu harjoituksiin.

Ryhmissä on rajallinen määrä paikkoja, joten varmistathan hyvissä ajoin omasi!

HUOM! Liikuntakeskus Alfassa on käytössä Turun kaupungin ylläpitämä kulkuportti, joka edellyttää jokaiselta voimistelijalta kulkurannekkeen hankintaa. Jokaisen uuden harrastajan on lunastettava seuralta harjoituskauden alussa 10e maksua vastaan kulkuranneke, josta tulee jokaisen harrastajan pysyvä, henkilökohtainen ranneke. 

Lue lisää rannekkeista TÄSTÄ.


Uusiin ja vanhoihin rannekkeisiin liittyvissä kysymyksissä auttaa Minna Saikkonen 045-6056685 / pyrkiva.gymnastics@gmail.com