Ilmoittautuminen

Voimistelun iloa, taitoa ja tasapainoa. Aloita hauska ja innostava harrastus Pyrkivä Gymnasticsissä!

Telinevoimistelu on monipuolista liikuntaa, jonka voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa; laji kehittää mm. ketteryyttä, liiketajua ja tasapainoa. Viikottaisissa harjoituksissa lapsi oppii myös sinnikkyyttä, ryhmässä toimimista ja muiden huomioimista; taitoja joista on hyötyä läpi elämän.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 ryhmiin on nyt avattu!

>> UUDET VOIMISTELIJAT <<

Kuva: Nella Ahdeala

Mitä?

Telinevoimisteluryhmiä kaikille taitotasoon katsomatta! Toimintamme lähtökohtana on, että voimistelun tulee olla leikinomaista, hauskaa ja turvallista. Lue lisää harrastevoimistelusta ja toimintaperiaatteistamme TÄSTÄ

Tutustu harrastetoiminnan ryhmätarjontaan TÄSTÄ.

Missä?

Tarjoamme telinevoimisteluryhmiä viidellä eri paikkakunnalla:
Turussa, Maskussa, Paimiossa, Salossa ja Ruskolla

Lisätietoja harjoituspaikoista TÄSTÄ.

Milloin?

Syyskausi 2023 alkaa maanantaina 28.8. (Salossa 4.9.) Kausi päättyy 18.12. Tutustu Voimistelukoulu- ja harrasteryhmien harjoitusaikatauluihin TÄSTÄ. Harjoituksia järjestetään sekä arki-iltoina että viikonloppuisin. Ilmoittautuminen syyskaudelle 2023 on nyt auki! 

Olet tervetullut mukaan myös keskellä harjoituskautta. Kaksi ensimmäistä harjoituskertaa ovat maksuttomia, jos laji ei tämän jälkeen tunnukaan omalta.

Jäsenrekisteristä käy ilmi kunkin ryhmän tämänhetkinen paikkatilanne. Voit halutessasi tiedustella vapaita paikkoja ja tarjolla olevia ryhmiä myös seurakoordinaattoriltamme.

Kevätkaudella toiminnassa mukana olleet voimistelijat siirtyvät automaattisesti syyskaudelle 2023 ja edelleen kevätkaudelle 2024. Uutta ilmoittautumista ei heidän osaltaan vaadita.

Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.