Ilmoittautuminen

Voimistelun iloa, taitoa ja tasapainoa. Aloita hauska ja innostava harrastus Pyrkivä Gymnasticsissä!

Telinevoimistelu on monipuolista liikuntaa, jonka voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa; laji kehittää mm. ketteryyttä, liiketajua ja tasapainoa. Viikottaisissa harjoituksissa lapsi oppii myös sinnikkyyttä, ryhmässä toimimista ja muiden huomioimista; taitoja joista on hyötyä läpi elämän.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 ryhmiin avautuu pian! 

>> UUDET VOIMISTELIJAT <<

Kuva: Nella Ahdeala

Mitä?

Telinevoimisteluryhmiä kaikille taitotasoon katsomatta! Toimintamme lähtökohtana on, että voimistelun tulee olla leikinomaista, hauskaa ja turvallista. Lue lisää harrastevoimistelusta ja toimintaperiaatteistamme TÄSTÄ

Tutustu harrastetoiminnan ryhmätarjontaan TÄSTÄ.

Missä?

Tarjoamme telinevoimisteluryhmiä viidellä eri paikkakunnalla:
Turussa, Maskussa, Paimiossa, Salossa ja Ruskolla. 

Lisätietoja harjoituspaikoista TÄSTÄ.

Milloin?

Kevätkausi 2023 alkaa lauantaina 7.1. Kausi päättyy 8.5. Tutustu Voimistelukoulu- ja harrasteryhmien harjoitusaikatauluihin TÄSTÄ. Harjoituksia järjestetään sekä arki-iltoina että viikonloppuisin.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 ryhmiin alkaa pian! Olet tervetullut mukaan keskelläkin harjoituskautta. Kausimaksu palautetaan, mikäli laji ei kahden kokeilukerran jälkeen tuntunutkaan sopivalta.

Jäsenrekisteristä käy ilmi kunkin ryhmän tämänhetkinen paikkatilanne. Voit halutessasi tiedustella vapaita paikkoja ja tarjolla olevia ryhmiä myös seurakoordinaattoriltamme.

Syyskaudella toiminnassa mukana olleet voimistelijat siirtyvät automaattisesti kevätkaudelle 2023 ja edelleen syyskaudelle 2023. Uutta ilmoittautumista ei heidän osaltaan vaadita.

Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.