Varusteet ja seuratuotteet

Treenivarusteet

Telinevoimisteluharjoitukset pidetään lähtökohtaisesti aina sisätiloissa, joten treenivaatteiden on hyvä olla kevyet ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Aloittelevan voimistelijan perusvarustukseksi sopivat esim. legginsit ja toppi/t-paita, tai vaihtoehtoisesti joustavat sortsit ja t-paita. Mukaan kannattaa varata myös juomapullo, janojuomaksi aina vesi. Oma pullo kannattaa merkitä selkeästi, näin pyritään välttämään pullojen sekoittuminen harjoituksissa.

Kenkiä ei tarvita, parasta on olla avojaloin. Myös roikkuvat korut on syytä ottaa aina pois ennen harjoituksiin saapumista.

Lajia jo hetken harrastaneet hankkivat usein voimistelupuvun ja voimistelushortsit, joita myyvät mm. Voimistelukauppa Flikki, Gymnastica ja Piruetti, sekä lukuisat muut verkkokaupat. Huomioi myös käytetyt varusteet, joita voit ostaa esimerkiksi Facebookin "Pyrkivä Gymnastics jumppavanhemmat" -ryhmän kautta.

Lajin oheisvarusteita, kuten esim. remmejä, räpsiä/lämsiä ja rannetukia, hankitaan valmentajan ohjeiden mukaan. Tuotteita on helppo hankkia esim. Voimistelukauppa Flikin tai Gymnastican kautta.

Pyrkivä Gymnasticsin ryhmäkohtaiset puvut, kisapuvut ja seuran verryttelyasut hankitaan valmentajan ohjeistuksesta. 


Seuratuotteet

Kaikki Pyrkivä Gymnasticsin seuratuotteet (paitsi Team Place) tilataan sähköpostitse. Huomioithan, että tilaus on aina sitova!

Tarkemmat tiedot tuotteista ja tilausohjeista kunkin tuotteen omalla sivulla (ks. valikko).

Pyrkivä Gymnasticsin Team Place -tuotteet tilataan suoraan Team Placen nettisivuilta, ja tilauksia voi tehdä ympäri vuoden.


Yst. huomioithan, että seuran kautta tulevia tuotteita (kaikki paitsi Team Place) tilataan vain puolivuosittain. Kevätkauden tilaukset tulee tehdä 31.1. mennessä ja syyskauden tilaukset 30.9. mennessä.

Huomioithan myös käytetyt seuratuotteet.

Kuva: Maria Sjöblom