Varusteet ja seuratuotteet

Telinevoimisteluharjoitukset pidetään lähtökohtaisesti aina sisätiloissa, joten treenivaatteiden on hyvä olla kevyet ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Aloittelevan voimistelijan perusvarustukseksi sopivat esim. legginsit ja toppi/t-paita, tai vaihtoehtoisesti joustavat sortsit ja t-paita. Mukaan kannattaa varata myös juomapullo, janojuomaksi aina vesi.

Kenkiä ei tarvita, parasta on olla avojaloin. Myös roikkuvat korut on syytä ottaa aina pois ennen harjoituksiin saapumista.


Lajia jo hetken harrastaneet hankkivat usein voimistelupuvun ja voimistelushortsit, joita myyvät mm. Voimistelukauppa Flikki, Gymnastica ja Piruetti, sekä lukuisat muut verkkokaupat. Huomioi myös käytetyt varusteet, joita voit ostaa esimerkiksi Facebookin "Pyrkivä Gymnastics jumppavanhemmat" -ryhmän kautta.


Lajin oheisvarusteita, kuten esim. remmejä, räpsiä/lämsiä ja rannetukia, hankitaan valmentajan ohjeiden mukaan. Tuotteita on helppo hankkia esim. Voimistelukauppa Flikin tai Gymnastican kautta.

Pyrkivä Gymnasticsin ryhmäkohtaiset puvut, kisapuvut ja seuran verryttelyasut hankitaan valmentajan ohjeistuksesta. 

Kaikki seuratuotteet (paitsi kilparyhmien voimistelu- ja kilpailupuvut) tilataan alla olevalla varustetilauslomakkeella. Huomioithan, että tilaus on aina sitova!

Tarkemmat tiedot tuotteista ja tilausohjeista kunkin tuotteen omalla sivulla.

Yst. huomioithan, että seuratuotteita tilataan vain puolivuosittain. Kevätkauden tilaukset tulee tehdä 31.1. mennessä ja syyskauden tilaukset 30.9. mennessä.

Huomioithan myös käytetyt seuratuotteet.

Kuva: Maria Sjöblom