Harrasteryhmät

Kevätlukukausi 2022 alkaa 8.1.2022. Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on nyt käynnissä! 

Sivun sisältö:

 1. Lasten voimisteluryhmät
 2. Perheryhmät (toistaiseksi tauolla)
 3. Aikuisten ryhmät
 4. Tyttöjen merkkiryhmät

Lasten voimisteluryhmät / Voimistelukoulu

Alkeisryhmät

Alkeisryhmissä tutustutaan telinevoimisteluun lajina ja harjoitellaan voimistelun perus- ja pohjataitoja leikin kautta. Tyttöjen ja poikien alkeisryhmät on suunniteltu aloitteleville 3-8 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 tunnin kerrallaan. 
Pienten lasten ryhmissä pyrimme siihen, että vanhemmat jäävät heti ensimmäisissä harjoituksissa salin ulkopuolelle odottamaan, mutta herkempien lasten kanssa on parempi, että toinen vanhempi on alussa mukana, kunnes lapsi uskaltaa jäädä yksin saliin harjoittelemaan. 

Harrasteryhmät

Harrasteryhmät ovat alkeisryhmistä seuraava taso. Harrasteryhmät on suunnattu jo jonkin aikaa harrastaneille (joko telinevoimistelua tai muuta harjoittelua tukevaa lajia) tai aloitteleville vähintään 7-15 -vuotiaille telinevoimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 tunnin kerrallaan.

Jatko- ja harrastejatkoryhmät

Jatkoryhmät ovat alkeis- tai harrasteryhmistä seuraava telinevoimistelun harrastetaso. Ryhmät on suunnattu jo pidempään voimistelua harrastaneille.

Volttikoulu

Volttikouluryhmä on suunnattu 10-13 -vuotiaille voimistelijoille. Volttikoulu harjoittelee kerran viikossa 1 tuntia kerrallaan ja harjoituksen pääpaino on trampoliinin- ja permantovoimistelun temppuilussa. Laji sopii erinomaisesti kaikille hurjapäille!

Freegym

Freegym on suunnattu aloitteleville ja jatkaville 7-13 -vuotiaille tytöille ja pojille. Freegym-harjoittelu on hauskaa, vauhdikasta ja motivoivaa; ryhmässä harjoitellaan mm. voltteja/volttisarjoja ja parkouria vaihtuvien ratojen muodossa. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa 1 tunnin ajan.

Monilajiryhmä

Monilajiryhmä on suunnattu 5-9 -vuotiaille 1-2 kertaa viikossa alkeis- tai harrasteryhmissä voimisteleville lapsille. Lapsilla on harjoitukset normaalisti valikoidussa telinevoimisteluryhmässä ja lapsi harjoittelee tämän lisäksi seuran järjestämää muuta lajia 1 kertaa viikossa.
>> Monilajitoiminta tauolla kevään 2022 ajan


Perheryhmät

Isovanhempi-lapsi -jumppa / seniorit ja 4-7v lapset (Ryhmä toistaiseksi tauolla)

Yhteistä laatuaikaa isovanhemmille ja 4-7v lapsille ohjatun viikoittaisen liikuntatunnin muodossa! Jokaisella harjoituskerralla on oma, uusi teemansa ja harjoitukset on suunniteltu sopiviksi molemmille ikäryhmille!
Lue lisää isovanhempi-lapsi -jumpasta TÄSTÄ
Lehtijuttu aiheesta Turun Sanomien tilaajille TÄSTÄ

Vanhempi-Lapsi +2v (Ryhmä toistaiseksi tauolla)

Toivotamme äidit, isät, mummut, vaarit ja kummit tervetulleiksi liikkumaan ja leikkimään yhdessä lapsen kanssa osaavassa ohjauksessa! Vanhempi-lapsi -ryhmässä aikuinen ja lapsi saavat viettää yhdessä arvokasta laatuaikaa, ja tutustua samalla voimistelun ja liikunnan maailmaan.


Aikuisten ryhmät

Aikuisten telinevoimistelu

1-2 kertaa viikossa 1-1,5 tuntia tiukkaa treeniä ja telinekokeiluja aikuisille! Aikuisten telinevoimistelussa yli 18-vuotiaat pääsevät kehittämään taitojaan, kasvattamaan voimiaan ja nostattamaan kuntoaan. Treenit suunnitellaan jokaisen taitotasolle sopiviksi, eikä aiempaa voimistelu- tai liikuntataustaa vaadita. Telinevoimistelu on erinomainen harrastus kaiken ikäisille, ja uuden oppiminen tempaa varmasti mukaansa!


Tyttöjen merkkiryhmät

Tyttöjen kupariryhmät

ovat myös alkeisryhmistä seuraava taso. Kupariryhmässä suoritetaan kuparimerkkiä ja ryhmä on pääsääntöisesti tarkoitettu jo aikaisemmin alkeisryhmissä mukana olleille 7-11 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 tunnin kerrallaan.

Tyttöjen pronssiryhmät

ovat alkeisryhmistä ja kupariryhmistä seuraava taso. Pronssiryhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista pronssimerkkiä ja ryhmä on tarkoitettu kuparimerkin suorittaneille 7-15 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 kertaa viikossa 1 tunnin kerrallaan.

Tyttöjen stararyhmät

Ovat kupari- tai pronssiryhmästä seuraava taso. Stararyhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista pronssi- ja hopeamerkkiä ja ryhmä on pääsääntöisesti tarkoitettu jo aikaisemmin kupari- tai pronssiryhmässä mukana olleille 5-11 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan.

Tyttöjen hopearyhmät

ovat pronssi- ja stararyhmistä seuraava taso. Hopearyhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista hopeamerkkiä ja ryhmä on tarkoitettu jo useamman vuoden harrastaneille ja pronssimerkin suorittaneille 8-16 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan.

Tyttöjen kultaryhmät

ovat hopearyhmistä seuraava taso. Kultaryhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista kultamerkkiä. Ryhmä on tarkoitettu hopeamerkin suorittaneille 10-17 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan.

Tyttöjen smaragdiryhmät

ovat kultaryhmistä seuraava taso. Samargdiryhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista smaragdimerkkiä. Ryhmä on tarkoitettu kultamerkin suorittaneille 10-17 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 3 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan.

Tyttöjen timanttiryhmät

ovat kultaryhmästä seuraava taso. Timanttiryhmä osallistuu myös kilpatoimintaan.


Tutustu ryhmien harjoitusaikatauluihin tästä!


Harjoituksia järjestetään

 • Turku: Alfan Liikuntakeskuksessa (Raunistulantie 15, Turku)
 • Turku: Raunistulan koululla (Oikotie 1,Turku)
 • Rusko: Kirkonkylän koululla (Talkootie 2, Rusko)
 • Rusko: Hiidenvainion koululla (Kuppikiventie 3, Rusko)
 • Masku: Seikelän koululla (Lietsalantie 33, Masku)
 • Paimio: Hanhijoen koululla (Ahontie 2, Paimio)
 • Salo: Halikon liikuntahallilla (Kuruntie 7, Halikko)
 • Salo: Mustamäen koululla (Mustamäentie 103, Halikko)