Harrasteryhmät

Syyslukukausi 2020 alkaa sunnuntaisin harjoittelevilla ryhmillä 23.8.2020 ja muilla ryhmillä 31.8. alkaen. Ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä! Syyslukukausi 2020 päättyy 12.12.2020.

 

Isovanhempi-lapsi -jumppa / seniorit ja 4-7v lapset

Yhteistä laatuaikaa isovanhemmille ja 4-6v lapsille ohjatun viikoittaisen liikuntatunnin muodossa! Jokaisella harjoituskerralla on oma, uusi teemansa ja harjoitukset on suunniteltu sopiviksi molemmille ikäryhmille!

Vanhempi-Lapsi +2v

Äidit, isät, mummut, vaarit, kummit liikkumaan ja leikkimään yhdessä lapsen kanssa osaavassa ohjauksessa.

Alkeisryhmät

Alkeisryhmissä tutustutaan lajiin ja harjoitellaan voimistelun perus- ja pohjataitoja.
Tyttöjen alkeisryhmät on suunniteltu aloitteleville 3-7 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 tunnin kerrallaan. Poikien alkeisryhmät on suunniteltu aloitteleville 3-8 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 tunnin kerrallaan.
Pienten lasten ryhmissä pyrimme siihen, että vanhemmat jäävät heti ensimmäisissä harjoituksissa salin ulkopuolelle odottamaan, mutta herkempien lasten kanssa on parempi, että toinen vanhempi on alussa mukana, kunnes lapsi uskaltaa jäädä yksin saliin harjoittelemaan.

Harrasteryhmät

ovat alkeisryhmistä seuraava taso. Harrasteryhmät on suunnattu jo jonkin aikaa harrastaneille (joko telinevoimistelua tai muuta harjoittelua tukevaa lajia) tai aloitteleville vähintään 7-15 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 tunnin kerrallaan.

Alkeis- ja harrastejatkoryhmät

ovat alkeis- tai harrasteryhmistä seuraava harrastetaso. Ryhmät on suunnattu jo pidempään voimisteleville harrastelijoille.

Tyttöjen volttikouluryhmä

on suunnattu 10-13 -vuotiaille voimistelijoille. Volttikoulun alkeisryhmä harjoittelee 1 kerta viikossa 1 tuntia kerrallaan ja harjoituksen pääpaino on trampoliinin- ja permantovoimistelun temppuilussa.

Poikien freegymryhmä

on suunnattu aloitteleville ja jatkaville 7-13 -vuotiaille pojille. Freegym ryhmässä harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa. Ryhmässä harjoitellaan mm. voltteja/volttisarjoja ja parkouria vaihtuvien ratojen muodossa. Harjoitukset ovat 1 kertaa viikossa 1 tunnin

Aikuisten telinevoimistelua

1-2 kertaa viikossa 1 tunti tai 1,5 tuntia tiukkaa treeniä ja telinekokeiluja aikuisille, vähintään 18v

Monilajiryhmä 1

on suunnattu 5-9 -vuotiaille 1-2 kertaa viikossa alkeis- tai harrasteryhmissä voimisteleville lapsille. Lapsilla on harjoitukset normaalisti valikoidussa telinevoimisteluryhmässä ja lapsi harjoittelee tämän lisäksi seuran järjestämää muuta lajia 1 kertaa viikossa.

 

MERKKIRYHMÄT


Tyttöjen alkeispronssiryhmät

ovat myös alkeisryhmistä seuraava taso. Alkeispronssiryhmässä suoritetaan pronssimerkkiä ja ryhmä on pääsääntöisesti tarkoitettu jo alkaisemmin alkeisryhmissä mukana olleille 6-8 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 tunnin kerrallaan.

Tyttöjen stararyhmä

On alkeispronssiryhmästä seuraava taso. Stararyhmässä suoritetaan pronssimerkkiä ja ryhmä on pääsääntöisesti tarkoitettu jo aikaisemmin alkeispronssiryhmässä mukana olleille 5-8 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 kertaa viikossa 1 tunnin kerrallaan.

Tyttöjen pronssiryhmät

ovat alkeisryhmistä ja alkeispronssiryhmistä seuraava taso. Pronssiryhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista pronssimerkkiä ja ryhmä on tarkoitettu alkeispronssimerkin suorittaneille 7-15 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 kertaa viikossa 1 tunnin kerrallaan.

Tyttöjen hopearyhmät

ovat pronssiryhmistä seuraava taso. Hopearyhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista hopeamerkkiä ja ryhmä on tarkoitettu jo useamman vuoden harrastaneille ja pronssimerkin suorittaneille 8-16 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan.

Tyttöjen kultaryhmät

ovat hopearyhmistä seuraava taso. Kultaryhmässä suoritetaan Voimisteluliiton merkkijärjestelmän mukaista kultamerkkiä. Ryhmä on tarkoitettu hopeamerkin suorittaneille 10-17 -vuotiaille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 3 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan.

Tyttöjen timanttiryhmät

Ovat kultaryhmästä seuraava taso. Timanttiryhmä osallistuu myös kilpatoimintaan.

 

Tutustu ryhmien harjoitusaikatauluihin tästä!

 

HARRASTERYHMÄT HARJOITTELEVAT