Lisenssit ja vakuutukset

 

Jumppaturvavakuutus on harrastevoimistelijoiden tapaturmavakuutus. Harrasteryhmiin osallistuvien kausimaksuun sisältyy Jumppaturvavakuutus, poissulkien kilpailulisenssin lunastaneet, jotka ovat itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan telinevoimisteluharjoituksissa, -matkoilla ja -kilpailuissa. Jumppaturva on harrastejumppareille tarkoitettu vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja.  Vakuutus kelpaa Stara-lisenssin kanssa ja Stara-tapahtumissa. Vakuutus korvaa esim. esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat. Lue lisää Jumppaturvavakuutuksesta täältä: https://www.voimistelu.fi/materiaalipankki/jumppaturva-vakuutusesite/ 

Esikilpavoimistelijan ja Stara-tapahtumaan osallistuvan voimistelijan tulee itse lunastaa naisten telinevoimistelun Stara-lisenssi (tai naisten telinevoimistelun Kilpa A -kilpailulisenssi).

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijoiden tulee itse lunastaa naisten telinevoimistelun Kilpa A -kilpailulisenssi, jotta voivat osallistua voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin.

Voimistelija on myös itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan telinevoimisteluharjoituksissa, -matkoilla ja -kilpailuissa. Sporttiturvavakuutuksen voi hankkia Suomen Voimisteluliiton tarjoaman lisenssin yhteydessä. Sporttiturva on Voimisteluliiton kilpailuissa kilpailevalta vaadittavan urheiluvakuutusehdon sisältävä tapaturmavakuutus. 

Tutustu lisenssi- ja vakuutusehtoihin, kuten myös omavastuuosuuden suuruuteen, tarkemmin Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta https://www.voimistelu.fi/kilpavoimistelu/lisenssit-vakuutukset/

Toimintaohjeet vahingon sattuessa:

Ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun sovelluksessa tai puhelimitse 
0100 5225. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23.

Saat Pohjola Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärikumppanin vastaanotolle. Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon. Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

Pohjolan yhteistyökumppaneita ovat Turussa Lääkärikeskus Ava, Mehiläinen, Terveystalo ja Sairaala Neo, Raisiossa Mehiläinen.

Voimisteluliitto tarjoaa seuroilleen vakuutuksia ja vakuutusetuja, joihin voit tutustua tarkemmin täältä: https://www.voimistelu.fi/seuroille/jasenyys/vakuutukset/ 

Tuplaturva on seurojen maksuton jäsenetu jäsenvelvoitteensa suorittaneilla seuroilla www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasenpalvelut/edut-sopimukset-liitoille-seuroille/tuplaturva/

  • Tapaturmavakuutus kattaa seuran vapaaehtoisten toimijoiden tapaturmat esim. talkootöissä tai palkattomassa ohjaus-/valmennustyössä.
  • Toiminnanvastuuvakuutus korvaa seuran työsuhteisen tai vapaaehtoistyöntekijän kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- tai esinevahingot. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun esimerkiksi leireillä ja kilpailuissa.     
Kuva: Nella Ahdeala