Käytetyt seuratuotteet

Kannustamme jäseniämme hyödyntämään käytettyjä seuratuotteita mahdollisuuksien mukaan!


Myy kätetty seuratuote

Mikäli sinulla on hyväkuntoinen, käytetty Pyrkivä Gymnasticsin seuratuote (kilpailupuku, voimistelupuku, lämmittelytakki, verryttelyasu, toppatakki jne), jolle ei ole enää käyttöä, niin laita se myyntiin seuraavia ohjeita noudattaen:

1. Tulosta myyntilomake (alla), ja täytä siinä pyydetyt tiedot. Saat itse hinnoitella tuotteesi sen kunnon mukaan, maksutapatoiveeksi voit valita joko MobilePayn tai tilisiirron.

2. Toimita tuote oman ryhmäsi valmentajalle kuukauden ensimmäisiin harjoituksiin. Valmentaja vie tuotteen toimistolle, jossa halukkaat voivat käydä joukkueenjohtajan/ vastuuvanhemman kanssa vaatetta katsomassa ja sovittamassa.

3. Voit halutessasi ilmoittaa myytävästä tuotteesta esimerkiksi oman ryhmäsi Whatsapp-ryhmässä tai Pyrkivä Gymnastics jumppavanhemmat -Facebook ryhmässä. 

4. Jos/ kun joku haluaa ostaa tuotteesi, suorittaa hän maksun heti toimistolla myyntilomakkeessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Toimistolla sijaitsevaan lomakkeeseen täytetään ostajan tiedot, ja lomake jää seuran toimistolle "kuitiksi" ostotapahtumasta. 


Osta käytetty seuratuote

Mikäli sinulla on tarve seuratuotteelle, suosittelemme ensin selvittämään onko ko. tuotetta saatavissa käytettynä.

1. Harjoitusten yhteydessä on on mahdollisuus käydä joukkueenjohtajan kanssa seuran toimistolla tutustumassa myynnissä oleviin käytettyihin seuratuotteisiin. Ole yhteydessä ryhmän vastuuvanhempaan (tai tarvittaessa joukkueenjohtajaan) halukkuudestasi käydä katsomassa/ sovittamassa myynnissä olevia tuotteita, sopiva ajankohta sovitaan senhetkisen tarpeen mukaan joukkueenjohtajan kanssa. Myynnissä olevia tuotteita voi myös tiedustella vastuuvanhemman kautta joukkueenjohtajalta, mikäli ei ole halukas tulemaan paikan päälle.

2. Jos löydät sopivan tuotteen: suorita maksu paikan päällä myyntilomakkeessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Toimistolla sijaitsevaan myyntilomakkeeseen täytetään ostajan tiedot, ja lomake jää seuran toimistolle "kuitiksi" ostotapahtumasta. Onnea, annoit käytetylle tuotteelle uuden elämän! <3

HUOM! Mikäli tilaat uuden tuotteen sähköpostitse seuran kausittaisessa varustetilauksessa, on tilaus aina sitova. Eli mikäli toivomasi tuote ilmestyy tilauksen jälkeen käytettynä myyntiin, et ikävä kyllä voi enää perua eteenpäin lähtenyttä varustetilausta.


MYYNTILOMAKE:

Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom