Harjoitusmaksut

Kilparyhmät harjoittelevat Liikuntakeskus Alfassa, 
Raunistulantie 15


Kausimaksut MAAJOUKKUERYHMÄ

  • Kevätkausi tammi-huhti, eräpäivä 15.1.
  • Kesäkausi touko-elo, eräpäivä 15.5.
  • Syyskausi syys-joulu, eräpäivä 15.9.
Harjoitusmääräkesä 2022syksy 2022kevät 2023kesä 2023sisältää
enintään 10 h/vko340 e350 e350 e350 e
enintään 14 h/vko390 e400 e400 e400 e
enintään 18 h/vko440 e460 e460 e460 ebaletin
yli 18 h/vko480 e500 e500 e500 ebaletin 


Kausimaksu sisältää harjoitukset ja seuran 30 euron jäsenmaksun. Muut treenipäivät, leirit ja kilpailut veloitetaan erikseen, toteutuman mukaisesti. Kausimaksua ei palauteta, mikäli voimistelija lopettaa kesken kauden.

Sisaralennus 60 euroa/vuosi annetaan toiselle, kolmannelle jne. ilmoittautuvalle saman perheen lapselle.
Sisaralennus jaetaan tasan kolmen (kevät, kesä, syksy) maksuerän kesken. Kussakin erässä hyvitetään sisaralennusta 20 euroa. Sisaralennuksen hyödyntäminen on mahdollista vain, mikäli sisarukset on kirjattu ohjeiden mukaisesti jäsenrekisteriin, saman pääkäyttäjän (saman huoltajan) alle alikäyttäjiksi.


Lisenssit ja vakuutukset 


Muut maksut 2022

Kilpailut ja tapahtumat
Hinta sisältää kilpailujen ilmoittautumismaksun sekä valmennus- ja tuomarikulut. Maksut eivät sisällä matkakuluja. 
Mikäli lapsi sairastuu, on kisajärjestäjälle toimitettava lääkärintodistus poissaolosta, jolloin lapselle tulee kilpailusta 15 e peruutusmaksu. Mikäli lääkärintodistusta ei toimiteta, laskutetaan lapselta täysimääräinen osallistumismaksu.

  • Tähti-, Taitaja- ja Stara-tapahtuma Turussa 30 euroa
  • Pyrkivän järjestämä kilpailu 30 euroa
  • Muu luokkakilpailu Turussa:  Kilpailun järjestäjän ilmoittama ilmoittautumismaksu + 10 euroa valmennus- ja tuomarointikuluja
  • Muu kilpailu tai em. tapahtuma kotimaassa: Kilpailun järjestäjän ilmoittama ilmoittautumismaksu + 30 euroa valmennus- ja tuomarointikuluja
  • Treenipäivät Turussa 20 euroa

Leirit
Hinta määräytyy leirikohtaisesti. Ennen leiriä tapahtuvissa sairastumistapauksissa (sairastumisen/esteen leirille lähtöön voi todeta voimistelija/huoltaja tai valmentaja) peritään leirikohtainen peruutusmaksu, mikäli lääkärintodistus on toimitettu leirin järjestäjälle. Leirin aikana tapahtuvissa sairastumistapauksissa, tai ilman lääkärintodistusta, leirimaksua ei hyvitetä.

Tuki Voimisteluliiton maajoukkueleirien osallistumismaksusta -25 %.

Yhteisvaraukset
Mikäli voimistelijoille on järjestetty majoitus ja/tai ruokailut ja/tai yhteiskuljetus (kuten Voimistelupäivät, leirit tms.), laskutetaan siitä kaikkia ilmoittautumisvaiheessa (myös myöhemmin poisjääneitä) mukana olevia voimistelijoita, mikäli toisin ei ole ilmoitettu.

Varusteet
Kaikista tilattavista varusteista peritään kustannusta vastaava maksu.