Hiihtolomaleiri 2024

Pyrkivä Gymnastics järjestää telinevoimisteluleirin Alfan liikuntakeskuksessa viikolla 8. 

Tervetuloa mukaan!

Pyrkivä Gymnasticsin telinevoimisteluleiri järjestetään Alfan Liikuntakeskuksen Pikkis-salissa (Raunistulantie 15 B, Turku) 

ma 19.2.-ke 21.2. 

Kolmipäiväinen leiri on suunnattu Pyrkivä Gymnasticsin harrasteryhmien voimistelijoille sekä muille innokkaille liikkujille. (Seuran jäsenyys ei siis ole ehto leirille osallistumiseen.) 

Leirille voivat osallistua kaikki 5-13 -vuotiaat lapset, taitotasoon katsomatta! Ohjelmassa on vauhdikkaiden voimisteluharjoitusten lisäksi erilaisia pelejä, kisoja ja leikkejä, sekä tietysti iloista yhdessäoloa. Leiripäivät alkavat klo 9 aamulla, ja päättyvät klo 15 iltapäivällä. Leirille voi ilmoittautua joko päiväkohtaisesti tai suoraan kaikkiin kolmeen leiripäivään.

Kolmen leiripäivän hinta on 100 euroa/voimistelija, ja päiväkohtainen hinta 35 euroa/pvä/voimistelija. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset sekä välipalan ja lämpimän lounaan.

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimen ja syntymävuoden, mahdolliset allergiat sekä huoltajan puhelinnumeron leiripäivien aikana. Huomioithan, että vain seuran jäsenet ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta!

Kuittaathan osallistumisesi ke 14.2.2024 mennessä! Kaikki ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen pyrkiva.gymnastics@gmail.com.

Lisätiedot seurakoordinaattori Minna Saikkonen p. 045 6056685


Tervetuloa mukaan!


Huom. Hiihtolomaleiri toteutetaan mikäli osallistujia on 8 tai useampi per leiripäivä.