Kiitos Sirkku Korpela! <3

9.1.2024

Pieni, mutta pippurinen ja määrätietoinen Sirkku Korpela siirtyi seuraamme vuonna 2011, jolloin hänen lapsuusvaiheen valmentajansa Elina Tommila Raision Jumppareista ohjasi 9-vuotiaan Sirkun seuraamme ottamaan seuraavia askeleitaan telinevoimistelun parissa.

Seurassamme Sirkku tuli Iira Murtosen valmennukseen, josta vuosien saatossa syntyi lämmin ja läheinen ystävyys- ja valmennussuhde. Yhteisellä 12-vuotisella matkalla niin voimistelija kuin valmentajakin oppivat ja opettivat toisiaan.

Sirkku edusti seuraamme menestyksekkäästi yli kymmenen vuoden ajan liiton valmennusryhmissä Minoreissa 2012-2014, Tyttöjen A-maajoukkueessa 2015-2017, Bemareissa 2017-2018 sekä Naisten B-maajoukkueessa 2018-2019 ja 2021-2023. Sirkku on voimistelussa edennyt myös niin valmentajan kuin tuomarinkin uralla. Sirkulla on Voimisteluvalmentajan perustutkinto (I-taso) ja TK3 tuomarikoulutus jo suoritettuna. Moni pikkujumppari onkin jo saanut nauttia Sirkun ohjauksessa oman voimistelupolkunsa alkutaipaleita.

Sirkku on Alfan telinesalilla usean voimistelijan idoli, joka myös omalla esimerkillään on luonut salille ominaisen hyvän harjoituskulttuurin mallin. Työ palkitaan aina ja niinpä vuonna 2022 Sirkku lunastikin ansaitusti lempitelineeltään nojapuilta naisten sarjan suomenmestaruuden.

Jos pitäisi kuvata Sirkkua yhdellä sanalla, niin mieleen tulee ”periksiantamaton” eli lannistumaton, lyömätön, peräänantamaton, ylitsepääsemätön, sinnikäs, sisukas, päättäväinen, jukuri. Se on piirre, joka vie tätä upeaa nuorta naista eteenpäin, tavoittelemaan vielä täyttymättömiä unelmiaan.

Niinpä onkin tullut aika kääntää uusi sivu tähän jo upeaan voimistelumatkaan ja katsoa mitä uutta ja upeaa sillä vielä olisi annettavanaan, kun Sirkun matka jatkuu Oulun Pyrinnön riveihin naisten maajoukkuevalmentaja Pauliina Savolan johdolla harjoittelemaan yhdessä useiden muiden naisten maajoukkuevoimistelijoittemme kanssa. Sitä jäämme ilolla seuraamaan ja kanssasi rinnalla kulkemaan!

Kun on sen aika, olet sydämellisesti tervetullut takaisin kotiin <3

- Pyrkivä Gymnasticsin voimisteluperhe