Mitalisadetta Tampereella!

14.5.2018


Pyrkivä Gymnasticsin kilpatytöt osallistuivat lauantaina 12.5. Tampereen Voimisteijoiden järjestämiin kilpa- ja maajoukkuelinjan kilpailuihin Ikurin liikuntahallissa Tampereella.

B-luokan nuoremmissa Lumina Mäkeläinen häikäisi huippusuorituksillaan ja voitti kultaa. Frida Barck oli hienosti saman kisan neljäs ja Eerika Salo yhdeksäs.

C-luokan nuoremmissa Aino Ojanen voimisteli hienosti kuudenneksi, Linda Jewander seitsemänneksi ja Erica Sjöblom kymmenenneksi.

D-luokan nuoremmissa Sara Söderlund sijoittui upeasti neljänneksi, Emma Sipilä kuudenneksi ja Erin Winberg yhdeksänneksi.

E-luokan nuoremmissa Esteri Kiili loisti suorituksillaan ja voimisteli neliottelun kultaa. Esteri oli päivän paras myös puomilla ja permannolla. Kotiintuomisina komeat kolme kultaa! E-luokan nuoremmissa menestystä täydensi Iisa Salmisen permantosuoritus, jolla Iisa voitti hienosti pronssia!

F-luokan nuoremmissa Linnea Kettunen sijoittui upeasti neliottelun hopealle. Linnea voitti nojapuilta ja hypystä hienoilla suorituksillaan kultaa. Päivän menestystä täydensi Helmiina Laitisen hopea hypystä, hopea puomilta ja pronssi permannolta.

MJL 2.lk:n kilpailussa Fia Casagrande voitti upeasti hypyn kultaa.

MJL 3.lk:n kilpailussa Alexandra Virko sijoittui hypyn pronssille ja Emmi Vannesluoma taituroi nojapuilta hopeaa.

MJL 4.lk:n kilpailussa Oona Vannesluoma voimisteli neliottelun pronssille. Oona voitti permannolta hopeaa ja toi pronssia kotiin sekä hypystä että nojapuilta.

MJL 5.lk:n kilpailussa Ina Vannesluoma voimisteli hienosti neliottelun hopealle ja Kia Haavisto oli upeasti pronssilla. Kia voitti permannolla hopeaa ja Ina oli pronssilla. Lisäksi Sirkku Korpela taituroi puomilla pronssia.

Onnea kaikille upeista suorituksista ja hienosta kisamenestyksestä! Kisan kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.