Mitalisadetta Tuusulasta!

22.10.2017
Pyrkivä Gymnasticsin kilpatytöt loistivat suorituksillaan VSK-U:n syyskilpailuissa Tuusulassa 21.-22.10.2017. Veskulassa ja Miksulassa käydyistä kilpailuista tuotiin jokaisesta luokasta vähintään yksi mitali kotiin, D-luokasta jopa huikea kolmoisvoitto! Lisäksi maajoukkuelinjan pakollisista napattiin kolmen mitalin lisäksi nousupisteet!

B-luokan nuoremmissa Stiina Nikkola voimisteli upeasti pronssille. Emma Kervilä oli saman kisan viides, Lumi Seppälä kuudes ja Aino Ojanen seitsemäs.

C-luokan nuoremmissa menestys jatkui, kun Mindy Lindroos taituroi kultaa VII-kategorian huippupisteillä.

C-luokan vanhemmissa Oona Bäckman sijoittui hienosti pronssille. Maya Åkerholm oli kisan neljäs, Aada Rauvola viides ja Rosa Stenbäck yhdeksäs.

D-luokan nuoremmissa Pyrkivä vei koko potin ja nappasi kolmoisvoiton. Essi Keskitalo taituroi kultaa, Esteri Kiili oli hienosti hopealla ja Jasmiina Laitinen toi kotiin pronssia.

E-luokan nuoremmissa Helmiina Laitinen hyppäsi upeasti pronssille. Myös nojapuilta saatiin menestystä, kun Ella Turta taituroi hopealle ja Lyydia Tättilä pronssille.

MJL nuorempien pakollisissa sarjoissa Oona Vannesluoma voimisteli neliottelun pronssille ja saavutti nousupisteet. Kotiintuomisiksi saatiin lisäksi permannon hopeaa ja hypyn pronssia.

Onnea kaikille upeasta kisaviikonlopusta ja hyvistä suorituksista!

Kaikki kilpailun tulokset löytyvät täältä.