Koronan vaikutukset seuramme toimintaan

22.4.2021
2007 ja aiemmin syntyneet voimistelijamme Turussa ja Ruskolla pääsevät maanantaista 26.4. alkaen palaamaan sisätiloissa tapahtuvaan harjoitteluun. Koronatilanne otetaan edelleen huomioon harjoitusten suunnittelussa, ja mm. turvavälien toteutuminen pyritään takaamaan mahdollisimman hyvin. 

7.5.2021
Salon kaupunki kiristää rajoituksiaan alueen pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi; kaupungin sisäliikuntapaikat sulkeutuvat 2007 ja aiemmin syntyneiltä harrastajilta.

17.5.2021:
Salo jatkaa koronarajoituksia, ja sisäliikuntapaikat pysyvät nuorilta suljettuina ainakin toukokuun loppuun saakka. Olemme sähköpostitse yhteydessä Salossa harjoittelevien nuorten perheisiin koskien loppukauden harjoituksia.


Harrastevoimistelu

Ryhmien harjoitusaikatauluihin on jouduttu tekemään muutoksia Alfan liikuntakeskuksen henkilömäärärajoitusten vuoksi. Katso ajantasaiset harjoitusaikataulut TÄSTÄ.

Päivitetty 3.3.2021:

Vuosina 2007 ja sitä aiemmin syntyneiden voimistelijoiden harjoittelu keskeytetään kolmen viikon ajaksi 8.3.21 alkaen. 2008 ja myöhemmin syntyneiden voimistelijoiden harjoittelu jatkuu, mutta tilanne saattaa tuoda muutoksia normaaleihin harjoitusaikoihin. Olemme näistä yhteydessä ko. ryhmiin.

Tulemme tilanteen niin salliessa jatkamaan voimistelijoiden kevätkautta suunniteltua kauden päätöstä pidemmälle. Tavoitteenamme on korvata kaikki väliin jääneet harjoitukset, ja taata näin kaikille täysimittainen harjoituskausi.

Päivitetty 11.4.2021:

Vuosina 2007 ja sitä aiemmin syntyneiden voimistelijoiden harjoitustauko jatkuu. Rajoitukset ovat voimassa Turussa ja Ruskolla ainakin 18.4. saakka ja Salossa 14.4. saakka.

Päivitetty 19.4.2021:

Nuoret siirtyvät kotitreeneistä ulkotreeneihin. Lue lisää ja tutustu vkon 16 harjoitusaikoihin TÄSTÄ.

Päivitetty 22.4.2021:

Nuoret pääsevät 26.4.2021 alkaen harjoittelemaan sisätiloissa.

Harrastevoimistelun kevätkausi on lähenemässä loppuaan, ja olemme tarkemmin yhteydessä perheisiin koskien kauden viimeisiä harjoituksia ja kauden päätöstä. Harjoitustauolla olleiden harrastevoimistelijoiden kausi jatkuu korvaavien harjoitusten muodossa, tiedotamme loppukevään harjoitusajoista perheitä sähköpostitse. 

Päivitetty 17.5.2021:

Salossa harjoittelevien nuorten korvaavat harjoitukset siirretään ulkotiloihin. Olemme sähköpostitse yhteydessä Salossa harjoittelevien nuorten perheisiin koskien loppukauden harjoituksia.


Harrastekilpa- ja kilparyhmät

Harrastekilpa- ja kilparyhmien kevätkausi 2021 on käynnissä. Koronatilanne huomioidaan harjoituksissa ja treenien suunnittelussa. Osallistuthan harjoituksiin vain täysin terveenä!

Alfan henkilömäärärajoitukset tuovat muutoksia myös harrastekilpa- ja kilparyhmien harjoitusaikoihin, ja harjoitussuunnitelmat tehdään koko salin osalta viikko kerrallaan. Ryhmien valmentajat tiedottavat vanhempia/ voimistelijoita harjoitusajoista. Pahoittelemme tilannetta. 

Päivitetty 3.3.2021:

Vuosina 2007 ja sitä aiemmin syntyneiden voimistelijoiden harjoittelu keskeytetään kolmen viikon ajaksi 8.3.21 alkaen. Voimistelijat siirtyvät tauon ajaksi etäharjoitteluun. Valmentajat tiedottavat kunkin ryhmän voimistelijoita/ vanhempia asiasta tarkemmin. 

Päivitetty 11.4.2021:

Vuosina 2007 ja sitä aiemmin syntyneiden voimistelijoiden harjoitustauko jatkuu. Rajoitukset ovat voimassa Turussa ja Ruskolla ainakin 18.4. saakka ja Salossa 14.4. saakka.

Päivitetty 19.4.2021:

Ryhmien valmentajat tiedottavat voimistelijoita/ perheitä ulkotreenien järjestämisestä ja harjoitusaikatauluista.

Päivitetty 22.4.2021:

Nuoret pääsevät 26.4.2021 alkaen harjoittelemaan sisätiloissa. Harrastekilpa- ja kilparyhmien harjoittelusta tiedottavat ryhmien omat valmentajat.


Aikuisharrastajat

28.2.2021

Aikuisten harrastustoimintaa ei näillä näkymin päästä toistaiseksi aloittamaan. Tiedotamme jatkosta tilanteen muuttuessa. 

Toivottavasti viimeistään syksyllä pääsemme yhdessä liikkumaan. Pahoittelemme tilannetta, toivottavasti näemme teidät kaikki taas treenien jatkuessa! 


- - - -


Luodaan yhdessä kaikille mahdollisimman turvallinen harjoitusympäristö:

  • Harjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä.
  • Valmentajat käyttävät harjoituksissa kasvomaskia. Lisäksi harjoituspaikkojen käytävillä ja muissa yhteisissä tiloissa suositellaan maskia kaikille kouluikäisille lapsille ja aikuisille.
  • Vältetään kaikkea ylimääräistä liikettä harjoituspaikkojen käytävillä. Vain pienimmät (alle kouluikäiset) voimistelijat voi tarvittaessa saattaa harjoituksiin.
  • Pesemme kädet huolellisesti ennen harjoituksia, sekä harjoitusten jälkeen. Lisäksi käytämme tarvittaessa käsidesiä.
  • Harjoitustilat ja -välineet desinfioidaan säännöllisesti.

Olemme sähköpostitse yhteydessä jäseniimme ja ohjeistamme harrastajia tässä poikkeavassa tilanteessa.

Mikäli aiheesta herää vielä kysymyksiä, voit olla yhteydessä seurakoordinaattoriimme Minnaan: pyrkiva.gymnastics(a)gmail.com.

Seuraamme tarkoin viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia, ja tiedotamme niiden vaikutuksista seuramme toimintaan.