Koronan vaikutukset seuramme toimintaan

Luodaan yhdessä kaikille mahdollisimman turvallinen harjoitusympäristö:

  • Harjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä.
  • Valmentajat käyttävät harjoituksissa kasvomaskia. Lisäksi harjoituspaikkojen käytävillä ja muissa yhteisissä tiloissa suositellaan maskia kaikille tilojen käyttäjille.
  • Vältetään ylimääräistä liikettä harjoituspaikkojen käytävillä. Pienimmät tai erityistä tukea tarvitsevat voimistelijat voi tarvittaessa saattaa harjoituksiin. Sisätiloista on pyrittävä poistumaan mahdollisimman nopeasti.
  • Pesemme kädet huolellisesti ennen harjoituksia, sekä harjoitusten jälkeen.
  • Harjoitustilat ja -välineet desinfioidaan säännöllisesti, ja vallitseva koronatilanne huomioidaan harjoitusten suunnittelussa

Lasten ja nuorten kilpa-, esikilpa-, harrastekilpa- ja harrasteryhmien toiminta käynnistyy tammikuun alussa suunnitellusti Turussa, Maskussa, Paimiossa, Salossa ja Ruskolla.

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on jatkanut päätöksellään aikuisten ryhmäliikuntaa koskevia rajoituksia. Näin ollen Pyrkivä Gymnasticsin aikuisten telinevoimistelun ryhmien kauden aloitus siirtyy. Kausi päästään aloittamaan aikaisintaan tammikuun lopussa. Seuraamme AVI:n ja Turun kaupungin ohjeistuksia, ja tiedotamme asiasta lisää kun rajoitusten mahdollinen jatko selviää.

Koronapassi ei ole enää käytössä 30.12.2021 alkaen.


Mikäli aiheesta herää vielä kysyttävää, voit olla yhteydessä seurakoordinaattoriimme: pyrkiva.gymnastics(a)gmail.com.

Osta oma käsidesi treenikassiin TÄSTÄ!