Soveltava liikunta

Soveltavan voimistelun ryhmä

Haluamme tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuuden liikkua ja harrastaa; soveltavan voimistelun ryhmä on suunnattu lapsille, jotka haluavat oppia telinevoimistelu- ja perusliikuntataitoja pienemmässä ryhmässä. 

Ryhmä soveltuu lapsille, joilla on esimerkiksi haasteita sosiaalisissa tilanteissa, tarkkaavaisuudessa, oppimisessa tai suuressa ryhmässä toimimisessa. Harjoituksissa liikutaan ja temppuillaan motivoivin keinoin, lapsen ehdoilla. Pyrimme tarjoamaan lapselle harrastuksen, jossa hän voi aidosti nauttia liikunnasta ja olla oma itsensä.

Harjoituksiin voi osallistua huoltajan ja valmentajan arvion mukaan joko yksin tai huoltajan/ avustajan kanssa. Ryhmä on ensisijaisesti suunnattu 8-11 -vuotiaille harrastajille. 

Ryhmä on kurssimuotoinen, ja syksyllä 2022 harjoitukset ovat kuutena peräkkäisenä sunnuntaina klo 10:30-11:30. Harjoituspäivät ovat 2.10., 9.10., 16.10., 23.10., 30.10. ja 6.11. 

Hinta kuudelle harjoituskerralle on 70€. 

Voisiko tämä olla lapsellesi sopiva ja innostava harrastus? Kysy rohkeasti lisää ryhmän toiminnasta tai ilmoittaudu mukaan!

--> muokattu 29.9.: soveltavan voimistelun ryhmä ei toteudu syksyllä 2022 vähäisen osallistujamäärän vuoksi.