Tiedote Pyrkivä Gymnasticsin jäsenille 14.5.2020

14.5.2020


 


Seuramme toimintaa käynnistetään asteittain touko-kesäkuun aikana. Turun kaupunki on ilmoittanut sisäliikuntatilojen aukeavan rajoitetusti 1.6.2020 alkaen, mutta odotamme vielä tarkempaa tietoa ja ohjeistusta. 

Tiedotamme mahdollisimman pian lisää kesäkauden aikatauluista ryhmäkohtaisesti, ja annamme mm. Voimisteluliiton seuratoiminnan linjauksiin perustuvat toimintaohjeet harjoituksiin. Seuraamme edelleen aktiivisesti viranomaisten ja Voimisteluliiton ohjeistuksia, ja organisoimme seuramme toimintaa näiden pohjalta.


Harrasteryhmien voimistelijoille on suunnitteilla korvaavia harjoituksia kesäkuussa, ilmoitamme myös näistä lisää mahdollisimman pian. Kesän kaverileirit järjestetään kesä-elokuussa, mikäli tilanne niin sallii. Tästäkin lisätietoa myöhemmin. 

Voimistelukoulun syyskauden ryhmät on luotu, ja ryhmien aikatauluihin ei ole tulossa suuria muutoksia. Pääset tutustumaan syksyn harjoitusaikatauluihin tästä https://www.pyrkivagymnastics.fi/harra…/harjoitusaikataulut/

Haluamme kiittää voimistelijoita ja vanhempia ymmärtäväisyydestä ja kärsivällisyydestä poikkeusjärjestelyiden aikana. Toivottavasti olette kaikki taas mukana kesän ja syksyn toiminnassamme! 
Kaikki kevätkaudella mukana olleet lapset siirretään automaattisesti syyskaudelle toukokuun aikana. Ilmoitathan mikäli lapsesi ei jostain syystä halua jatkaa voimisteluharrastuksensa parissa, niin tiedämme vapauttaa paikan toiselle voimistelijalle. Syyskausi 2020 alkaa 23.8. ja päättyy 12.12.

Tulevia voimisteluharjoituksia odotellessa: 
Järjestämme toukokuun ajan Zoom-etätreenejä kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Treenejä on erikseen 3-6 -vuotiaille, 7-12 -vuotiaille ja yli 13-vuotiaille nuorille sekä aikuisille. Osallistumislinkit löytyvät seuramme nettisivuilta https://www.pyrkivagymnastics.fi/?x254086=444750 
Treeneihin voi osallistua maksutta kuka tahansa, ikään, taitotasoon tai urheilutaustaan katsomatta. Tervetuloa!


Kevätterveisin,
Pyrkivä Gymnastics