Voimistelun SM-kilpailut Turussa 24.-26.5.2019!

20.5.2019Voimistelun kaikkien lajien SM-kilpailut järjestetään nyt viidettä kertaa. Ensimmäiset kilpailut pidettiin Jyväskylässä 2011, ja nyt Turku on saanut tämän kunnian 24.-26.5.2019. Järjestäjinä pidämme tämän voimistelun valtakunnallisen suurtapahtuman järjestämisoikeutta suurena kunniana ja etuoikeutena, ja tavoitteenamme on toteuttaa kaikille osallistujille ja katsojille ikimuistoiset kilpailut. Huippu-urheilutapahtumat eivät ole kaupungissamme jokapäiväinen ilo.

Tapahtuman ja kolmen seuran yhteistyön myötä tuomme voimistelua esiin ennen kaikkea Turkulaisille, ja samalla mahdollistamme tulevien vuosien SM-urheilijoille mahdollisuuden olla osallisena kansallisten arvokisojen avajaisissa ja saada ensi tuntemus huippu-urheiluun Maamme-laulun soidessa.

Tarvitsemme vielä sinun apuasi onnistuneen kilpailutapahtuman järjestämiseen. Panoksesi on meille korvaamattoman arvokas. Ilmoittaudu mukaan täältä https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WFkBprEkZNUb0zbiHfR-m_FgpoV3WHTCH7wd2LYmmIA/edit#gid=151655593

Kisapaikkoina toimivat Kupittaan Urheiluhalli sekä Palloiluhalli. Kupittaan Urheiluhallissa kilpailevat joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, kilpa-aerobic ja trampoliinivoimistelu. Palloiluhallin lajeina ovat naisten ja miesten telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu sekä TeamGym.

Tapahtuman talkootehtäviin kuuluvat mm. telinetalkoot, jolloin kisahallit rakennetaan kilpailukuntoon, kilpailijoiden ja katsojien palvelua sisäänpääsy- ja myyntipisteissä sekä tilojen siistinä pitämistä.

Tapahtuman aikana talkoolaisten asuna on kokomusta vaatetus; musta paita ja mustat housut (vaihtoehtoisesti tapahtumapaikalla sinulle annettava T-paita).

Jokainen talkootehtävissä oleva saa talkoopassin työjaksonsa ajaksi. Se tulee noutaa ajoissa oman hallin kisakansliasta, pitää näkyvissä tehtävien ajan ja palauttaa kisakansliaan päivän päätyttyä. Kisapassi on välttämätön, jotta pääset kulkemaan tapahtuma-alueella ilman sisäänpääsyranneketta.

Lämpimät kiitokset kaikille, jota ovat mukana järjestämässä voimistelun SM-kilpailuja. Tehdään yhdessä, omillemme ja vieraillemme, ikimuistettava tapahtuma!

Ystävällisin terveisin,

Pyrkivä Gymnastics, Turun Urheiluliitto ja Lahjan Tytöt yhdessä