Täydennämme harrastekilparyhmiä, tule rohkeasti kokeilemaan!

23.6.2022

Voimistelijaksi Pyrkivä Gymnasticsin harrastekilparyhmään? 

Pyrkivä Gymnastics hakee uusia voimistelijoita harrastekilparyhmiin! Onko lapsesi harrastanut telinevoimistelua harrasteryhmässä, mutta kaipaa lisää haasteita tai enemmän ohjattuja treenejä? Onko lapsi harrastanut jotakin muuta liikuntalajia, ja voimistelu harrastekilparyhmässä voisi kiinnostaa? Tule tutustumaan!

Harrastekilparyhmä Mustikat

Mustikat on keväällä 2021 perustettu harrastekilparyhmä, jossa harjoittelee 2014-2015 syntyneitä, reippaita voimistelijan alkuja. Ryhmä harjoittelee tällä hetkellä kolme kertaa viikossa erilaisia voimistelun perustaitoja. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Maija Kyllönen.

Harrastekilparyhmä Rubiinit

Rubiineissa voimistelee vuosina 2009-2012 syntyneitä, motivoituneita ja innokkaita voimistelijoita. Ryhmä harjoittelee tällä hetkellä kahdesti viikossa, ja osa tytöistä on aloittanut kilpailun kilpalinjan B-luokassa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Laura Tuominen.


Sekä Mustikat että Rubiinit ovat tavoitteellisia harrastekilparyhmiä, joissa harjoitellaan ikä- ja taitotasojen mukaisesti; halu harjoitteluun ja uuden oppimiseen lähtee voimistelijasta itsestään. Molemmista ryhmistä on mahdollisuus edetä myös kilparyhmän voimistelijaksi.

Ryhmän voimistelijoilta ja vanhemmilta toivotaan sitoutumista ryhmien harjoitusaikoihin ja harjoitusmääriin. Voit lukea lisää harrastekilparyhmiemme toiminnasta tästä.

Mikäli jumppakärpänen puraisi ja kiinnostuksenne heräsi, niin tervetuloa rohkeasti kokeilemaan! 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset harrastekilparyhmiin: llauratuominen(a)gmail.com

Myös muissa harrastekilparyhmissämme on tilaa uusille voimistelijoille. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet, innokkaat jumpparit ovat tervetulleita kokeilemaan!


Kuvat: Ilona Koivisto