Varusteet ja seuratuotteet

Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka vaatii mm. voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, kestävyyttä sekä ennen kaikkea taituruutta.

Harjoitukset pidetään aina sisätiloissa, joten treenivaatteiden on hyvä olla kevyet ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Aloittelevan voimistelijan perusvarustukseksi sopivat esim. legginsit ja toppi/t-paita, tai vaihtoehtoisesti joustavat sortsit ja t-paita. Mukaan myös juomapullo, janojuomaksi aina vesi.

Kenkiä ei tarvita, parasta on olla avojaloin. Myös roikkuvat korut on syytä ottaa aina pois.

Lajia jo hetken harrastaneet hankkivat usein jumppapuvun ja jumppasortsit, joita myyvät mm. Voimistelukauppa Flikki, Gymnastica ja Piruetti, sekä lukuisat muut verkkokaupat. Huomioi myös Alfan seinällä oleva Kirppis-ilmoitustaulu, jonka kautta on mahdollista hankkia käytettyjä jumppavarusteita kohtuuhintaan!

Lajin oheisvarusteita, kuten esim. remmejä, räpsiä/lämsiä ja rannetukia sekä treenipukuja, hankitaan valmentajan ohjeiden mukaan. Tuotteita on helppo hankkia esim. Voimistelukauppa Flikin tai Gymnastican kautta.

Pyrkivä Gymnasticsin ryhmäkohtaiset puvut, kisapuvut ja seuran verryttelyasut hankitaan valmentajan ohjeistuksesta.

Kaiki seuratuotteet tilataan alla olevalla varustetilauslomakkeella.

Yst. huomioithan, että seuratuotteita tilataan vain puolivuosittain. Kevätkauden tilaukset tulee tehdä 31.1. mennessä ja syyskauden tilaukset 30.9. mennessä.