Menestystä Jyväskylästä!

11.5.2019


Viikonloppuna 4.-5.5.2019 Pyrkivän kilpavoimistelijoita osallistui Voimisteluliiton mestaruuskilpailuihin Jyväskylässä!

B-luokassa voimistelijamme ylsivät upeasti seurakilpailun hopealle! Lisäksi Milla Nurmikko taituroi B-lk nuoremmista pronssia ja Frida Barck sijoittui hienosti kisan yhdeksänneksi. B-lk vanhemmissa Cecilia Grönholm voimisteli upeasti hopeaa ja Mette Lindroos oli hienosti pronssilla.

 

C-luokan nuoremmissa Emma Kervilä voimisteli upeasti hopeaa.

D-luokassa Pyrkivä Gymnastics saavutti seurakilpailun korkeimmat pisteet, ja nappasi mukaansa kultaisen pokaalin! D-luokan nuoremmissa Miisa Kuukasjärvi taituroi hienosti hopeaa ja Hilma Nurmi sijoittui komeasti pronssille. Lisäksi Linda Laine voimisteli neljänneksi ja Mindy Lindroos yhdeksänneksi. D-luokan vanhemmissa Vilja Gonzales sijoittui upeasti neljänneksi.

Myös maajoukkuelinjan voimistelijat (2.-5. lk) menestyivät seurakilpailussa, ja saavuttivat kovatasoisessa kisassa upeasti pronssia!

2. luokassa voimisteltiin tyylikkäästi puomilla ja Essi Keskitalo toi kotiin kultaa.

Lauantaina kilpailtiin luokkakilpailujen lisäksi tyttöjen JPM-, JMM- ja EYOF-katsastus, ja MJL 5. lk & naisten Universiade-ja PEM-ja MM näyttö.

Tyttöjen katsastuksessa Kerttu Mattila voimisteli ottelussa sijalle 12, Oona Vannesluoma  sijalle 20, Anna Peltoniemi sijalle 30, ja Alexandra Virko sijalle 35. Fia Casagrande suoritti vain kaksi telinettä. Kerttu oli nojapuiden 9. ja puomin 7., Anna puomin 9., ja Oona permannon 2.

Kia Haavisto voimisteli upeasti ehjillä sarjoilla naisten näyttökilpailun sijalle 5. Sirkku Korpela pääsi pitkästä aikaa kilpailemaan neliottelussa, ja sijoittui hienosti sijalle 9.

Valtavasti onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta viikonlopusta, ja kiitokset Jyväskylän Voimistelijat 79 ry

Kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.