TuUL:n kilpailuista mitalisadetta!

15.4.2019

Viikonloppuna 12.-14.4.2019 kilpailtiin Turun Urheiluliiton järjestämissä NTV:n maajoukkuelinjan 1.-5. lk:n ja kilpalinjan luokkakilpailuissa, sekä JPM-katsastuskilpailussa Liikuntakeskus Alfassa, Turussa. 

Kisaviikonloppu käynnistyi MJL 3-luokan kilpailulla, jossa Emmi Vannesluoma voimisteli hienosti neliottelun pronssia. Hypystä otettiin komea kaksoisvoitto, kun Alexandra Virko nappasi kultaa ja Emmi Vannesluoma hopeaa. 

MJL 2-luokan kilpailussa Jasmiina Laitinen hyppäsi hienosti pronssille.

Lauantaina kilpailut jatkuivat JPM-katsastuskilpailulla, jossa Oona Vannesluoma sijoittui upeasti neliottelun viidenneksi. Oona oli päivän paras permannolla ja kolmas hypyssä. Anna Peltoniemi sijoittui kisan 23 sijalle ja Kerttu Mattila kisan 32 sijalle. Alexandra Virko kilpaili vain kolmella telineellä.

E-luokan nuoremmissa Edith Heino hyppäri hienosti kultaa. E-luokan vanhemmissa Ella Turta taituroi nojapuilla hopeaa. 

D-luokan nuoremmissa Pyrkivä jyräsi ja vei komeasti kilpailun sijat 1-6. Erin Winberg voimisteli upeasti kultaa, Linda Laine sijoittui hopealle ja Lumi Seppälä pronssille. Stiina Nikkola oli kisan neljäs, Linda Jewander viides ja Aino Ojanen kuudes. 

D-luokan vanhemmissa Vilja Gonzales voimisteli hienosti neliottelun hopealle.

C-luokan nuoremmissa Emma Kervilä voitti upeasti hopeaa ja vanhemmissa Sara Lempiäinen sijoittui niinikään hopealle. Betta Bergström oli kisan viides ja Milja Linnalo kuudes. 

B-luokan nuoremmissa Pyrkivän kilpatytöt menestyivät jälleen hienosti. Selja Gonzales voimisteli hienosti hopeaa, Aurora Nygård oli neljäs ja Sofi Ilvander sekä Inna Silanterä jakoivat viidennen sijan.

B-luokan vanhemmissa Pyrkivään voimisteltiin hopeaa ja pronssia. Julia Hollmén nappasi komean toisen sijan ja Mette Lindroos oli hienosti kolmas. Rebekka Aaltonen oli kisan yhdeksäs. 

Onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta kisamenestyksestä ja tsemppiä tuleviin koitoksiin! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.