Voimistelijaksi Pyrkivä Gymnastics tyttöjen esikilparyhmään? PikkuChilit aloittavat harjoittelun syksyllä 2023!

18.6.2023

Esikilparyhmä PikkuChilit

Perustamme elokuussa 2023 esikilparyhmän PikkuChilit. Ryhmä harjoittelee syksyllä esikilparyhmä Chilien rinnalla ja jatkaa omana ryhmänään tammikuusta 2024 alkaen. Ryhmään valitaan pääosin tyttöjä, jotka ovat syntyneet vuonna 2017. Myös tätä nuoremmat ja vanhemmat voivat kysellä mahdollisuutta tulla mukaan Pyrkivä Gymnastics kilpailevien ryhmien toimintaan. 

PikkuChilit on tavoitteellinen ryhmä, josta on mahdollisuus edetä sekä kilpa- että harrastekilparyhmän voimistelijaksi. Voimistelijoilta perheineen toivotaan sitoutumista ryhmän harjoitusaikoihin ja -määriin; syksyllä 2023 ryhmä harjoittelee 2-3 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan. Harjoituksia pidetään myös loma-aikoina ja ajan myötä harjoitusmäärät kasvavat. PikkuChilien valmennuksesta vastaa kilparyhmien päätoiminen valmentajamme Iira Murtonen apunaan esikilparyhmien valmentajatiimi.

Harjoitukset pidetään Pyrkivä Gymnasticsin omassa voimistelusalissa, Pikkiksessä. Pikkis sijaitsee Liikuntakeskus Alfan (Raunistulantie 15, Turku) yhteydessä, rakennuksen oikeassa päädyssä.

Syksyn 2023 alustavat treeniajat:
- maanantai klo 16:45-18:15
- keskiviikko klo 16-18
- mahdollisesta kolmannesta harjoituskerrasta sovitaan erikseen

Lisätietoa kilpailevien ryhmiemme toiminnasta ja ilmoittautumiset PikkuChileihin sähköpostitse:
iira.murtonen@gmail.com


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Liikunnallista kesää toivottaen,
Pyrkivä Gymnastics valmennustiimi


Kuvat: Ilona Koivisto