Vilhelmiina Paijula aloittaa Pyrkivä Gymnasticsin uutena päätoimisena työntekijänä!

1.1.2022

Vilhelmiina Paijula aloittaa 1.1.2022 Pyrkivä Gymnasticsin uutena päätoimisena työntekijänä! 

Vilhelmiina on ollut seuran toiminnassa mukana jo pitkään, ja on tehnyt syksyn 2021 ajan seuralle töitä määräaikaisella työsopimuksella. Mahtavaa saada huipputyyppi töihin huippuseuraan! 


Tutustu Vilhelmiinaan, eli tuttavallisemmin Viltsuun:

Miten päädyit Pyrkivä Gymnasticsille valmentajaksi?

- "Aloitin valmentajana puoli vuotta sen jälkeen kun lopetin itse voimistelun Pyrkivässä. Aluksi toimin apuvalmentajana harrastevoimistelun ryhmissä sekä kilparyhmä Pippureissa."

Mikä on parasta valmentamisessa?

- "Parasta on ennen kaikkea nähdä voimistelijan kehitys ja iloitseminen onnistumisista. Toisaalta myös itsensä kehittäminen on palkitsevaa, valmentajana työskentely on jatkuvaa oppimista."

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

- "Työnkuvaani kuuluu tällä hetkellä eri ryhmien valmentaminen niin kilpa- kuin harrastepuolella, apuvalmentajien mentorointi ja erilaiset toimistotyöt."

Millä mielellä alkavaan vuoteen? Mitä odotat vuodelta 2022?

- "Vuoteen 2022 lähden odottavaisin mielin. Vuosi tulee olemaan työntäyteinen ja tuo varmasti paljon uusia ja haastavia asioita tullessaan. Vaikka olenkin toiminut Pyrkivä Gymnasticsissa tuntivalmentajana jo useamman vuoden niin kyllä päätoimisuus hieman jännittää. Meillä on kuitenkin niin hyvä työporukka kasassa, että luotto tulevaan vuoteen on kova!"


Kuva: Maria Sjöblom
Kuva: Maria Sjöblom