Syksyn 2022 ryhmäuutuuksina monilajiryhmä ja soveltavan voimistelun ryhmä

26.7.2022

Pyrkivä Gymnasticsin harrastevoimistelu tarjoaa laadukasta, lapsilähtöistä liikuntaa ammattitaitoisten, koulutettujen ohjaajien opastuksella. 

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ryhmiin on nyt käynnissä!

Syksyn 2022 ryhmätarjontaan on saatu kaksi täysin uutta harjoitusmuotoa. Valitse omasi, ja tule rohkeasti kokeilemaan!

MONILAJIRYHMÄ

- Monipuolista ja vaihtelevaa!

Syksyllä starttaava Pyrkivä Gymnasticsin monilajiryhmä on suunnattu 9-11 -vuotiaille lapsille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa; yksi treeni koostuu telinevoimisteluharjoituksista, ja toinen treenikerta harjoitellaan jotakin muuta seuran järjestämää lajia!

Oheislaji vaihtelee ja tavoite on, että samalla kun ryhmän jäsenet kehittyvät telinevoimistelijoina, saavat he myös matalalla kynnyksellä kokeilla erilaisia liikuntataitoja ja -harrastuksia. Valitse tämä, jos etsit erityisen monipuolista harrastusta tai haluat kokeilla eri lajeja!


 SOVELTAVA VOIMISTELU (Erityislasten telinevoimisteluryhmä)

- Onnistumisen iloa ja liikunnan riemua lapsille, jotka tarvitsevat liikunnassa erityistä tukea.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden liikkua ja harrastaa; soveltavan voimistelun ryhmä on suunnattu lapsille, jotka haluavat oppia telinevoimistelu- ja perusliikuntataitoja pienemmässä ryhmässä. Ryhmä soveltuu lapsille, joilla on esimerkiksi haasteita sosiaalisissa tilanteissa, tarkkaavaisuudessa tai suuressa ryhmässä toimimisessa. Harjoituksiin voi osallistua huoltajan ja valmentajan arvion mukaan joko yksin tai huoltajan/ avustajan kanssa. 

Ryhmä on ensisijaisesti suunnattu 8-11 -vuotiaille harrastajille. Ryhmä on kurssimuotoinen, ja sisältää syksyllä 2022 yhteensä 6 harjoituskertaa; 2.10., 9.10., 16.10., 23.10., 30.10. ja 6.11. Hinta kuudelle harjoituskerralle on 70€..

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: pyrkiva.gymnastics@gmail.com (toimisto lomailee heinäkuun ajan, yhteydenottoihin vastataan 1.8.2022 alkaen).

Lue lisää:

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!