Pyrkivä jyräsi; kotikisoissa nähtiin huikeita onnistumisia!

29.5.2023

Lämmin kiitos kaikille kilpailuihin ja niiden järjestelyihin osallistuneille! Teimme yhdessä upean urheilutapahtuman!

Pyrkivä Gymnastics järjesti kilpa- ja maajoukkuelinjan luokkakilpailut, naisten ja tyttöjen näyttökilpailun sekä Stara-tapahtuman 26.-28.5.2023. Kisaviikonloppu oli täynnä huippusuorituksia ja iloisia hetkiä!

B-luokassa Pyrkivän tähtöset esittivät parastaan. Nuorempien kilpailussa Pyrkivän voimistelijat nousivat neloisvoittoon; Aida-Elma Tammilalle kultaa, Essi Suomelle hopeaa ja Pihla Salmelalle ja Aava Kiviniemelle jaettu pronssi!  Seuran upeaa menestystä täydensivät Lilja Moision seitsemäs ja Mila Meriläisen yhdeksäs sija. Erittäin kovatasoisessa kisassa huikeat seitsemän voimistelijaa saavutti pistekategorian VII! B-lk vanhemmissa noustiin myös hienosti kymmenen parhaan joukkoon. Liina Hallamaa oli upeilla VII kategorian pisteillä viides, Aina Rauhansuu seitsemäs, Sonja Hakamäki kahdeksas ja Eevi Aaltonen yhdeksäs. Joukkueena B-luokan voimistelijamme nappasivat kultaa!

Pyrkiväläiset kiipesivät palkintokorokkeelle myös C-luokassa. Nuoremmissa Iida Urponen voimisteli häikäisevillä VII kategorian pisteillä kultaa, Sofia Laurila taituroi upeasti hopealle. Kympin joukkoon ylsivät myös neljänneksi noussut Minea Virtanen ja viidenneksi sijoittunut Siiri Kuusela. Myös C-luokan vanhemmissa kulta jäi upeilla VII kategorian pisteillä järjestävään seuraan, kun Eveliina Hilden voimisteli kisan korkeimmat pisteet. Isla Polo oli hienosti neljäs ja Manteli Kuusisto seitsemäs. Joukkueena C-luokan tytöille upeasti kultaa!

D-luokan kilpailussa pyrkiväläiset loistivat. Nuorempien kilpailussa yhteensä viisi seuran voimistelijaa nousi kymmenen parhaan joukkoon; Siru Ilvander nappasi upeasti hopeaa , Ilona Salokannel taituroi sijalle 4, Luna Sinisalo sijalle 8, Saara Kuusela sijalle 9 ja Pihla Enberg sijalle 10. D-luokan vanhemmissa kympin joukkoon mahtui huikeat kuusi pyrkiväläistä. Lisäksi seura nappasi kovatasoisen kisan vitoisvoiton; Peppi Heikkinen taituroi kultaa, Helka Haanpää hopeaa ja Ilona Olenius pronssia, koko kolmikko huikeilla VII kategorian pisteillä. Kerttu Lehtonen oli upeasti kisan neljäs, Myy Virtanen viides ja Cecilia Iljamo kymmenes. Joukkueena D-luokan voimistelijat nappasivat ylivoimaisesti kultaa!

E-luokassa Silja Korhonen taituroi tyylikkäästi neliotteluhopeaa pisteillä 42,850. Mona Nylund nousi hienosti ottelun kuudenneksi ja Ella Airaksinen kymmenenneksi. Telinekohtaisissa kilpailuissa Siljalle upeasti nojapuiden kultaa, Monalle nojapuiden hopeaa ja Ellalle puomin kultaa.

F-luokan nuoremmissa Nanna Sintonen voimisteli neliottelun sijalle 5 ja Milla Nurmikko sijalle 10. Telinekohtaisissa kilpailuissa Nannalle ja Hasania Bakkarille jaettu nojapuiden hopea, Nannalle puomin kultaa ja Isabella Kuzmanovksille permannon pronssia! F-lk vanhemmissa Mette Lindroos nappasi upeasti neliottelun pronssia, ja Venla Pajakkala voimisteli ottelun sijalle 8. Telinekohtaisista kilpailuista Mettelle hienosti nojapuiden hopeaa.

H-luokassa Alexandra Virko kilpaili onnistuneesti pitkän kisatauon jälkeen nojapuilla ja permannolla. Hienoa työtä! Maajoukkuelinjan 2. luokassa Stiina Nikkola taituroi neliottelun sijalle 13 pisteillä 45,900.

3. luokassa Lumina Mäkeläinen nappasi ehjällä neliottelulla ja hienoilla pisteillä 45,700 kilpailusta kultaa! Kisassa nähtiin kaikilta pyrkiväläisiltä hienoja suorituksia; Linda Jewander voimisteli vaikeutetuilla sarjoilla neliottelun neljänneksi pisteillä 42,800 ja Miisa Kuukasjärvi nousi pisteillä 42,000 ottelun viidenneksi. 3. luokasta voimistelijoillemme joukkuekisan kultaa! Erityismaininta maajoukkuelinjan puomisuorituksista, kaikki tytöt tekivät herkällä telineellä ehjät sarjat. Tarkkaa työtä!

Lauantaiaamuna käytiin tyttöjen näyttökilpailu, jossa Pyrkivän edustajat menestyivät upeasti! Essi Keskitalo nousi huikeilla suorituksilla tiukan kisan voittoon pisteillä 45,166. Pyrkivä Gymnasticsin häikäisevää edustusta täydensi Lumina Mäkeläisen kolmas sija. Lumina voimisteli pisteet 43,000 ja saavutti näin itselleen tyttöjen B-maajoukkuepaikan! Onnea!

Myös Starassa nähtiin upea joukko Pyrkivän voimistelijoita. Olitte kaikki upeita!

Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille sekä timanttiselle valmennustiimille huikeasta kisaviikonlopusta!