Menestystä Tampereen Sisun kilpailuista

18.5.2022

Jälleen takana yksi hieno kisaviikonloppu! Tällä kertaa Pyrkivän supertiimi matkasi Tampereelle Tampereen Sisun kilpailuihin 13.-15.5.2022.

B-luokassa nähtiin hienoja onnistumisia; nuoremmissa Minea Virtanen voimisteli huikeilla VII kategorian pisteillä kultaa. Upeat VII kategorian pisteet taituroi myös pronssia napannut Sofia Laurila. Ellen Kiviniemi oli hienosti kisan viides ja Siiri Kuusela yhdeksäs. B-luokan vanhemmissa Eveliina Hilden voimisteli tyylikkäästi kilpailun sijalle 6.

C-luokan nuoremmissa Elena Kero nousi hienosti VI kategorian pisteillä pronssille! Vanhemmissa Ilona Olenius ja Cecilia Iljamo jakoivat upeasti kilpailun toisen sijan, molemmat tytöt huikeilla VII kategorian pisteillä. Inna Silanterä taituroi upeasti kisan sijalle 5.

D-luokassa onnistuttiin erinomaisesti. Nuoremmissa Hasania Bakkar nappasi kultaa, Myy Virtanen oli kisan kuudes ja Aurora Nygård kymmenes. Vanhemmissa Milla Nurmikko taituroi kisan voittoon ja Kerttu Lehtonen sijoittui hienosti neljänneksi.

E-luokan nuoremmissa Silja Korhonen nousi neliottelun sijalle 5 ja nappasi puomikilpailusta hienosti pronssia. Vanhemmissa Liina Luukkaa taituroi neliottelun sijalle 8 ja Auri Keränen sijalle 10. Telinekohtaisista kilpailuista Liinalle hypyn hopeaa ja permannnon pronssia, Aurille nojapuiden pronssia ja Ella Airaksiselle puomin pronssia.

F-luokan nuoremmissa nähtiin tytöiltä hienoja suorituksia. Isabella Kuzmanovski voimisteli puomikilpailussa kymmenen parhaan joukkoon sekä puomilla (sija 10) että permannolla (sija 9).

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Emma Kervilä taituroi hopealle ja nappasi samalla upeasti nousupisteet seuraavaan luokkaan. Stiina Nikkola oli hienosti kilpailun seitsemäs.

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Linda Laine voimisteli tyylikkäästi kultaa pisteillä 46,000. Lumi Seppälä oli hienosti kisan kuudes ja Linda Jewander kymmenes. Linda L. nappasi lisäksi hypyn hopeaa ja nojapuiden kultaa, ja Linda J. saavutti puomin kultaa.

Maajoukkuelinjan 3. luokassa Miisa Kuukasjärvi saavutti hopeaa neliottelupisteillä 43,000. Telinekohtaisissa kilpailuissa Miisalle hypyn hopeaa, nojapuiden hopeaa, puomin kultaa ja permannon pronssia.

Viikonloppuna käytiin Tampereella myös sekä tyttöjen että naisten näyttökilpailut.

Tyttöjen kilpailussa Essi Keskitalo voimisteli upeasti kolmanneksi pisteillä 43,700. Miisa Kuukasjärvi oli hienosti kisan kahdeksas.

Naisten kilpailussa Sirkku Korpela oli hienosti neliottelun sijalla 10 ja Alexandra Virko sijalla 17. Kia Haavisto ja Linnea Peltoniemi osallistuivat vain puomikilpailuun.

Joukkuekilpailussa Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijoille upeita sijoituksia;

B-luokan joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Aava, Aida-Elma, Aina, Anni, Eevi, Ellen, Eveliina, Fiona, Lauha, Liina, Lily, Manteli, Minea, Pihla, Pinja, Siiri ja Sofia.

C-luokan joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Amanda, Cecilia, Elena, Felicia, Iida, Ilona, Inna, Luna, Peppi, Siru ja Sofia.

D-luokan joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Aurora, Hasania, Helka, Kerttu, Milla, Myy ja Selma.

E-luokan joukkueelle hopeaa. Joukkueessa voimistelivat Auri, Betta, Ella, Elsa, Helmi, Liina ja Silja.

F-luokan joukkueelle 7. sija. Joukkueessa voimistelivat Isabella, Mette, Nanna ja Venla.

2. luokan joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Linda J., Linda L. ja Lumi.

Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille sekä valmennustiimille ja kiitokset kisajärjestäjälle mukavasta viikonlopusta!