Menestystä HIFK Gymnasticsin kilpailuista 22.-23.10.2022

29.10.2022

Kilpailukautta jatkettiin menestyksekkäästi 22.-23.10. Helsingissä, HIFK Gymnasticsin järjestämissä luokkakilpailuissa.

B-luokan nuoremmissa noustiin tyylikkäästi kymmenen parhaan joukkoon; Siiri Kuusela oli upeilla VII kategorian pisteillä kisan neljäs, Aava Kiviniemi hienosti kuudes ja Ellen Kiviniemi seitsemäs.

Joukkuekilpailussa Pyrkivän voimistelijat sijoittuivat upeasti pronssille; joukkueessa voimistelivat Aava Kiviniemi, Ellen Kiviniemi, Essi Suomi, Mila Meriläinen, Pihla Salmela ja Siiri Kuusela.

C-luokan nuoremmissa Pihla Enberg voimisteli upeasti hopealle, hienoa menestystä täydensi Saara Kuuselan viides sija. Vanhempien kilpailussa Inna Silanterä nappasi häikäisevästi kultaa.

Joukkuekilpailusta Pyrkivä Gymnasticsille hopeaa, joukkueella Iida Urponen, Inna Silanterä, Luna Sinisalo, Pihla Enberg ja Saara Kuusela.

D-luokan nuoremmissa menestyttiin hienosti; Helka Haanpää voimisteli V kategorian pisteillä kisan neljänneksi ja Peppi Heikkinen, myös V kategorian pisteillä, viidenneksi. Ilona Olenius ja Olivia Uutela taituroivat hienosti jaetulle seitsemännelle sijalle, Myy Virtanen sijalle yhdeksän ja Siru Ilvander sijalle kymmenen. D-luokan vanhemmissa Kerttu Lehtonen voimisteli upeasti pronssille ja Mona Nylund sijalle neljä.

Joukkueena voimistelijamme nappasivat kultaa; kultajoukkueessa voimistelivat Aurora Nygård, Helka Haanpää, Ilona Olenius, Ilona Salokannel, Kerttu Lehtonen, Mona Nylund, Myy Virtanen, Olivia Uutela, Peppi Heikkinen ja Siru Ilvander.

G-luokan nuoremmissa Linda Laine nappasi hienosti neliottelusta pronssia pistein 43,800. Lindalle upeasti myös telinekohtaisia mitaleita; nojapuilta kultaa, puomilta pronssia ja permannolta pronssia!

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Stiina Nikkola taituroi neliottelun sijalle kymmenen, pisteillä 44,600. Lisäksi Stiinalle hienosti puomikilpailun pronssia.

Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta kisamenestyksestä! Katso kaikki kilpailun tulokset tästä.