Lohjan kilpailuista mitaleita ja nousupisteitä!

29.4.2021

Kilparyhmistämme osa Pioneista, Pippureista ja Limeistä osallistui viime viikonloppuna Voimisteluklubi Lohjan luokkakilpailuihin. 

 

B-luokan nuoremmissa Pihla Enberg voimisteli hienosti V katergorian pisteillä kisan kuudenneksi. Vanhemmissa Cecilia Iljamo nappasi upeasti kultaa VI kategorian pisteillä.

C-luokassa Selja Gonzales ja Hasania Bakkar nousivat huikeaan kaksoisvoittoon, Selja VII ja Hasania VI kategorialla. Myy Virtanen voimisteli kisan neljänneksi kategoria V pisteillä.

D-luokassa Emma Kervilä ja Stiina Nikkola voimistelivat kisan korkeimmat pisteet ja nappasivat kultaa ja hopeaa! Emmalle kulta VII kategorian pisteillä ja Stiinalle hopea VI kategorian pisteillä. Milla Nurmikko oli V kategorian pisteillä hienosti kisan neljäs.

 

Maajoukkuelinjan 1. luokassa onnistuttiin upeasti! Linda Jewander voimisteli kilpailun hopeaa pisteillä 32,500 ja Linda Laine nappasi pronssia pistein 32,400. 

2. luokassa Miisa Kuukasjärvi nousi neliottelussa upeasti hopealle pistein 49,500. Miisa nappasi kisasta myös hypyn kultaa pistein 13,800, nojapuiden kultaa pistein 12,200 ja puomin pronssia pistein 12,000. 

Maajoukkuelinjan kisasta kerättiin myös nousupisteitä; Linda Jewander ja Linda Laine saavuttivat tyylikkäästi nousupisteet 2. luokkaan, ja Miisa Kuukasjärvi 3. luokkaan! Onnittelut!

 

Valtavasti onnea kaikille kilpailuissa onnistuneille! Ja kiitokset Voimisteluklubi Lohjalle sujuvista kisajärjestelystä!

Katso kaikki kilpailutulokset TÄSTÄ