Lasten ja nuorten kevätkausi 2022 käynnistyy suunnitellusti, aikuisten treenit tauolla

11.1.2022

Lasten ja nuorten kilpa-, esikilpa-, harrastekilpa- ja harrasteryhmien toiminta käynnistyy tammikuun alussa suunnitellusti Turussa, Maskussa, Paimiossa, Salossa ja Ruskolla.

Lounais-Suomen AVI:n päätösten myötä kaupungin sisäliikuntapaikat ovat kiinni täysi-ikäisiltä harrastajilta 1.1.2022-15.1.2022. Päätös ei koske 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten, sekä 2003 syntyneiden ja sitä vanhempien huippu-urheilijoiden harrastus- ja kilpailutoimintaa. Koronapassi ei ole enää käytössä 30.12.2021 alkaen.

Rajoitusten vuoksi aikuisten telinevoimisteluryhmät aloittavat kauden vasta tilanteen salliessa, aikaisintaan 16.1.2022 jälkeen. Tiedotamme asiasta lisää kun rajoitusten mahdollinen jatko selviää.


Luodaan yhdessä kaikille mahdollisimman turvallinen harjoitusympäristö:

  • Harjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä.
  • Valmentajat käyttävät harjoituksissa kasvomaskia. Lisäksi harjoituspaikkojen käytävillä ja muissa yhteisissä tiloissa suositellaan maskia kaikille tilojen käyttäjille.
  • Vältetään ylimääräistä liikettä harjoituspaikkojen käytävillä. Pienimmät tai erityistä tukea tarvitsevat voimistelijat voi tarvittaessa saattaa harjoituksiin. Sisätiloista on pyrittävä poistumaan mahdollisimman nopeasti.
  • Pesemme kädet huolellisesti ennen harjoituksia, sekä harjoitusten jälkeen.
  • Harjoitustilat ja -välineet desinfioidaan säännöllisesti, ja vallitseva koronatilanne huomioidaan harjoitusten suunnittelussa

Mikäli aiheesta herää vielä kysyttävää, voit olla yhteydessä seurakoordinaattoriimme: pyrkiva.gymnastics(a)gmail.com.