Kisakausi päätettiin Voimisteluliiton mestaruuskilpailuissa Keravalla

7.7.2021

1.-4.7.2021 kisattiin kauden päätöskisa Voimisteluseura Keski-Uusimaan järjestämissä Voimisteluliiton mestaruuskilpailuissa. Kilpailut päästiin toteuttamaan livekisoina Keravalla.

B-luokan nuoremmissa nähtiin hienoja suorituksia. Tällä kertaa ei aivan ylletty kovatasoisessa kisan kärkikymmenikköön, Iida Urponen oli V kategorialla paras pyrkiväläinen! 

B-luokan vanhemmissa Emmi Leino taituroi VI kategorialla upeasti kisan voittoon ja Voimisteluliiton mestariksi! Hienoa menestystä täydensi Lumi Ala-Kautun V kategorialla saavutettu kolmas sija. Ronja Mäkirinta oli IV kategorialla neljäs, Peppi Heikkinen IV kategorialla viides, Fiona Sundell III kategorialla kuudes, Manteli Kuusisto III kategorialla seitsemäs ja Eevi Aaltonen II kategorialla yhdeksäs.

C-luokan nuoremmissa Myy Virtanen nappasi VI kategorian pisteillä upeasti kultaa ja Voimisteluliiton mestaruuden! Hasania Bakkarille hienosti pronssia, myös VI kategorialla. Ilona Salokannel oli neljäs kategorialla V, Elena Kero seitsemäs kategorialla IV ja Ilona Olenius kahdeksas kategorialla IV.

Menestystä tuli myös C-luokan vanhemmista. Auri Keränen nousi tyylikkäästi hopealle VI kategorian pisteillä, ja Lila Heikkilä nappasi V kategorialla pronssia. Venla Pajakkala oli hienosti kisan viides V kategorian pisteillä. Sofia Särs ja Frida Barck jakoivat kuudennen sijan, Kerttu Lehtonen oli yhdeksäs ja Helmi Seppä kymmenes, kaikki tytöt V kategorian pisteillä.

D-luokan nuoremmissa Eerika Salo taituroi hienosti sijalle 5 ja Milla Nurmikko sijalle 10. Molemmat saavuttivat V kategorian pisteet. Vanhemmissa Mette Lindroos nousi III kategorian pisteillä kymmenen parhaan joukkoon sijalle 9.


Myös osa maajoukkuelinjan voimistelijoista päätti kisakautensa Voimisteluliiton mestaruuskilpailuissa.

1. luokassa Emma Kervilä nousi upeasti hopealle pistein 31,550! Lumi Seppälä oli hienosti neliottelun seitsemäs ja Emma Sipilä kymmenes.
2. luokassa Linda Laine voimisteli tyylikkäästi hopealle pistein 47,800. Lumina Mäkeläinen sijoittui hienosti neliottelun neljänneksi ja Linda Jewander viidenneksi.
3. luokassa Miisa Kuukasjärvi voimisteli hienosti neliottelun sijalle 4.


Voimistelijamme menestyivät myös seurakilpailuissa; C-luokka nappasi seurakisasta kultaa, D-luokka pronssia ja maajoukkuelinjan tytöt hopeaa!


Onnittelut kaikille hienosta kilpailusta ja upeasta kisakaudesta! Nyt kisaajat siirtyvät kohti hyvin ansaittuja lomia!