Kisakausi päätettiin tyylillä - mitalisadetta Oulun Voimistelupäiviltä!

12.6.2023

Pyrkivä Gymnasticsin B-, C-, D-, E- ja F-luokkien voimistelijat päättivät kisakautensa perinteikkäillä Voimistelupäivillä. Tapahtuma järjestettiin viime viikonloppuna 9.-11.6.2023 Oulussa. Voimistelijamme saavuttivat kilpailuissa yhteensä huikeat 19 henkilökohtaista mitalia!

B-luokan nuoremmissa Aida-Elma Tammila taituroi upeilla suorituksilla ja VII-kategorian pisteillä kovatasoisen kilpailun kultaa. Kymmenen parhaan joukkoon voimisteli huikealla VII-kategorialla myös kolme muuta pyrkiväläistä; Aava Kiviniemi nousi tyylikkäästi neljänneksi, Lilja Moisio viidenneksi ja Essi Suomi seitsemänneksi. Lisäksi Voimistelupäivien B-luokan nuoremmissa edustivat upeasti Pyrkivän voimistelijat Mila Meriläinen, Pihla Salmela ja Unna Rauhansuu.

B-luokan vanhemmissa voimisteltiin myös kymmenen parhaan joukkoon, kun Eevi Aaltonen oli hienosti kilpailun neljäs ja Sonja Hakamäki viides. Lisäksi Voimistelupäivien B-luokan vanhemmissa edustivat hienosti voimistelijamme Liina Hallamaa, Aina Rauhansuu, Giulia Sabbatini sekä Ilona Suvanto.

C-luokan nuoremmissa kulta jaettiin kahden Pyrkivän voimistejan kesken; Iida Urponen ja Sofia Laurila voimistelivat koko kisan korkeimmat, ja täsmälleen samat, neliottelupisteet. Kilpailussa Minea Virtanen taituroi upeasti sijalle 10. Nuorempien kilpailussa edustivat tyylillä myös voimistelijamme Siiri Kuusela, Ellen Kiviniemi ja Pinja Skog.

C-luokan vanhempien kilpailusta Pyrkivään upeasti kaksi mitalia! Eveliina Hilden taituroi huikeilla VII-kategorian pisteillä kultaa, Manteli Kuusisto nousi upeasti pronssille. Lauha Korhonen voimisteli hienosti kilpailun sijalle neljä. Kilpailussa edustivat myös upeat voimistelijamme Lily Virranheimo, Anni Rautava ja Fiona Sundell.

D-luokan nuoremmissa Siru Ilvander voimisteli tyylikkäästi hopeaa, ja Luna Sinisalo taituroi kahdeksanneksi. D-luokan nuorempien kilpailussa nähtiin myös hienosti suoriutuneet voimistelijat Saara Kuusela, Ilona Salokannel ja Pihla Enberg.

D-luokan vanhemmissa Pyrkivä Gymnastics nappasi kisasta häikäisevän neloisvoiton ja yhteensä kuusi seuran voimistelijaa mahtui kymmenen parhaan joukkoon. Peppi Heikkinen voimisteli hienosti kilpailun voittoon, ja Myy Virtanen taituroi tyylikkäästi hopeaa. Molemmat tytöt keräsivät kasaan kovat VII-kategorian pisteet. Helka Haanpää oli upeasti kolmas ja Kerttu Lehtonen neljäs. Kymmenen parhaan joukkoon nousivat myös seitsemänneksi voimistellut Cecilia Iljamo ja kahdeksanneksi noussut Ilona Olenius. Kilpailussa esiintyi upeasti myös Amanda Aalto.

E-luokan vanhempien neliottelussa Silja Korhonen nousi hienoilla suorituksilla ja pisteillä 43,450 kisan voittoon. Mona Nylund taituroi upeasti pisteillä 41,950 tiukan kilpailun kolmanneksi. Telinekohtaisissa kilpailuissa Siljalle nojapuiden ja puomin kultaa, Monalle nojapuiden hopeaa ja puomin pronssia. 

F-luokan nuoremmissa Isabella Kuzmanovski voimisteli upeasti neliottelun pronssia. Mitali irtosi kokonaispisteillä 42,150. Nanna Sintonen oli hienosti kisan neljäs, Milla Nurmikko seitsemäs, Hasania Bakkar kahdeksas ja Selma Tanttu yhdestoista. Telinekohtaisissa kilpailuissa Isabellalle nojapuiden kultaa ja permannon hopeaa, Hasanialle nojapuiden pronssia.

Pyrkivän voimistelijat loistivat myös joukkuekilpailuissa; tytöt nappasivat kaikista pakollisista luokista, eli B-, C- ja D-luokista joukkuekultaa! E-luokan joukkuekilpailussa seitsemän kääpiötä, Lumikki ja paha noita nousivat upeasti joukkuehopealle; joukkueessa voimistelivat Milla Nurmikko, Nanna Sintonen, Mona Nylund, Selma Tanttu, Isabella Kuzmanovski, Silja Korhonen ja Hasania Bakkar.

Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille huikeasta kisakaudesta!

Kaikki Voimistelupäivien kilpailutulokset löydät tästä.