Kisakausi avattu - upeita tuloksia Turun Urheiluliiton ja Vaasan telinetaitureiden kilpailuista

14.4.2021

Kevään kilpailukausi on saatu käyntiin virtuaali- ja online-kilpailujen muodossa. B-, C- ja D-luokkien voimistelijamme osallistuivat viime viikolla Turun Urheiluliiton järjestämään online-kilpailuun, jossa voimistelijat suorittivat kilpailusarjat kotisalilla ja tuomarit arvostelivat suoritukset reaaliajassa videoyhteyden välityksellä.

Kilpailuun osallistui voimistelijoitamme sekä harrastekilparyhmistä (Jadet ja Helmet) että kilparyhmistä (Pionit, Mintut ja Pippurit).

B-lk nuoremmissa noustiin häikäisevään kaksoisvoittoon, kun Hasania Bakkar nappasi kultaa ja Pihla Engberg hopeaa! Menestystä täydensi Siru Ilvanderin hieno 9. sija. B-lk vanhemmissa Cecilia Iljamo voimisteli upeasti pronssille sekä Selma Tanttu sijalle 5.

C-luokan kilpailussa jatkettiin Pyrkiväläisten hienoa menestystä; nuoremmissa Selja Gonzales nousi voittoon ja Aurora Nygård hienosti hopealle, lisäksi voimistelijoistamme Myy Virtanen ylsi kymmenen parhaan joukkoon sijalle 10. Myös vanhemmissa napattiin kaksi mitalia, Milla Nurmikolle kultaa ja Mona Nylundille pronssia. Lila Heikkilä voimisteli hienosti kilpailun sijalle 9.

D-luokan tytöt nappasivat nuorempien kilpailussa häikäisevän neloisvoiton; Emma Kervilälle kultaa, Eerika Salolle hopeaa, Stiina Nikkolalle pronssia ja Isabella Kuzmanovskille 4. sija!

- - - -

Maajoukkuelinjan 1.-3.luokan voimistelijat puolestaan kilpailivat Vaasan telinetaitureiden järjestämässä virtuaalikilpailussa. Kilpailusuoritukset kuvattiin videolle torstaina, ja tuomarit arvostelivat sarjat etänä sunnuntaina.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Lumina Mäkeläinen voimisteli upeasti neliottelun kultaa pistein 32,950, ja nappasi samalla itselleen nousupisteet 2. luokkaan! Lisäksi kilpailussa Linda Jewander nousi hienosti sijalle 5, Linda Laine sijalle 7 ja Lumi Seppälä sijalle 11.

2. luokassa Miisa Kuukasjärvi taituroi neliottelun hopealle pistein 49,100! Lisäksi Miisalle nojapuilta hopeaa ja puomilta kultaa.

3. luokassa Essi Keskitalo voimisteli upeasti neliottelun voittoon pistein 50,600! Lisäksi Hilma Nurmi nappasi ottelusta hienon 5. sijan. Telinekohtaisissa kilpailuissa Alexandra Virkolle hypyn hopeaa, ja Essi Keskitalolle permannon kultaa sekä nojapuiden ja puomin hopeaa.

Essi saavutti hienon kilpailun myötä itselleen nousupisteet maajoukkuelinjan 4. luokkaan!

Upea kisakauden aloitus, valtavasti onnistumisia ja hienoja suorituksia. Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille <3

Katso kaikki kisatulokset tästä: TURKU & VAASA