Huikea kisaviikonloppu Tampereella!

25.10.2021

Häikäisevää mitalisadetta Tampereen Sisun kilpailuista!

Tampereen Sisu järjesti viikonloppuna naisten telinevoimistelun luokkakilpailut Ikurin Liikutahallilla Tampereella. Seurastamme kilpailuun osallistui voimistelijoita Vadelmista, Jadeista, Helmistä, Safiireista, Pioneista, Mintuista, Pippureista ja Limeistä.

Kilpailuissa tytöt näyttivät todella parastaan, huikeat kaksi kisapäivää takana!

B-luokan nuoremmissa Siru Ilvander nousi upeasti kisan voittoon häikäisevillä VII kategorian pisteillä. Iida Urponen nappasi VI kategorialla upeasti kisan pronssia ja Luna Sinisalo samalla kategorialla hienon neljännen sijan.
Kilpailussa oli mukana myös harrastekilparyhmä Vadelmissa harjoittelevia tyttöjä, jotka kisasivat elämänsä ensimmäisissä luokkakilpailuissa. Olitte kaikki upeita!

B-luokan vanhemmissa Peppi Heikkinen nousi upeilla VII kategorian pisteillä korkeimmalle palkintokorokkeelle! Amanda Aallon upea toinen sija ja VI kategoria toivat Pyrkivälle kisasta kaksoisvoiton. Kymmenen parhaan joukkoon nousivat hienosti myös kuudenneksi voimistellut Felicia Iljamo, seitsemänneksi sijoittunut Eevi Aaltonen sekä kahdeksanneksi taituroinut Manteli Kuusisto. Kaikki kolme saavuttivat V kategorian pisteet. Fiona Sundell oli IV kategorian pisteillä hienosti kisan kymmenes.

C-luokan nuoremmissa jatkettiin huikeaa menestystä. Myy Virtanen voimisteli kisan voittoon upeilla VII kategorian pisteillä. Olivia Uutela oli hienosti kisan neljäs, Elena Kero seitsemäs ja Ilona Salokannel kahdeksas, kaikki tytöt VI kategorian pisteillä. V kategorian napannut Ilona Olenius nousi kisassa sijalle 9.

Myös C-luokan vanhemmissa jaettiin mitaleita Pyrkivän voimistelijoille. Sofia Särs oli tyylikkäästi kisan toinen ja Kerttu Lehtonen kolmas, molemmat voimistelivat hienot VI kategorian pisteet. Samalle kategorialle ylsi myös neljänneksi voimistellut Amanda Kummala. Kymmenen parhaan joukkoon taituroi myös yhdeksänneksi V kategorialla noussut Helmi Seppä.

D-luokan nuoremmissa Stiina Nikkola voimisteli kultaa huikeilla VII kategorian pisteillä. Isabella Kuzmanovski oli upeasti kolmas VI kategorian pisteillä, ja Nanna Sintonen V kategorian pisteillä viides. Mahtavaa!

D-luokan vanhemmissa Mette Lindroos nappasi V kategorialla kisan hopeaa. Myös Venla Pajakkala oli IV kategorian pisteillä hienosti kymmenen parhaan joukossa sijalla 6.

E-luokan vanhemmissa Betta Bergström taituroi hienosti neliottelun sijalle 9 pisteillä 38,450. Liina Luukkaa nousi hyppykilpailussa upeasti mitaleille sijoittuen kisan toiseksi pistein 12,100.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa nähtiin hienoja suorituksia; Lumi Seppälä voimisteli kisan sijalle 5 pistein 31,750 ja Emma Kervilä sijalle 6 pistein 31,600.

MJL 2. luokassa esiinnyttiin tyylillä. Lumina Mäkeläinen voimisteli pisteillä 48,500 neliottelun pronssia. Lisäksi Luminalle pronssia hypystä pistein 13,400 ja hopeaa permannolta pistein 12,700. Linda Laine voimisteli neliottelussa sijalle 6 pistein 45,700, ja nappasi upeasti nojapuiden hopeaa pisteillä 12,000!

Valtavasti onnea kaikille kilpailijoille huikeasta kisamenestyksestä! Onnittelut myös tyttöjen valmentajille Iiralle, Lauralle, Sannamarille, Vilhelmiinalle, Ainolle, Heinille, Kialle, Maijalle, Sirkulle ja Sonjalle!

Erinomaisista kisajärjestelyistä kiitokset Tampereen Sisulle.