Essille ja Sirkulle kansainvälistä kisakokemusta Belgian GGC-kilpailusta

19.11.2021

Syksyn 2021 kilpailukausi on nyt saatu pakettiin!

Seuramme voimistelijoista Essi Keskitalo ja Sirkku Korpela kuuluivat Gympies GymnovaCup -kilpailuun nimettyyn Suomen joukkueeseen; kilpailu käytiin 13.-14.11. Belgian Keerbergenissä. Essin ja Sirkun lisäksi joukkueessa voimistelivat Misella Antila, Anni Vuorikoski, Kiira Jokinen sekä Saana Seimola, ja joukkueen valmentajina toimivat Iira Murtonen ja Merja Mettänen.

Kokonaisuudessaan kisamatka oli äärimmäisen onnistunut ja joukkueen yhteishenki toimi sekä kisa-areenalla että sen ulkopuolella. Joukkuekisassa Suomen joukkue näytti osaamistaan ja nousi upeasti pronssille! Kilpailussa mitaleista taisteli yhteensä 13 joukkuetta, huikea suoritus koko tiimiltä!

Essi kilpaili lauantaiaamuna Youngsters-sarjassa ensimmäisessä kansainvälisessä kilpailussaan. Luonnollisesti ilmassa oli pientä kisajännitystä, mutta hyvällä fiiliksellä ja tsempillä Essi suoriutui kisasta tyylikkäästi, ja sarjoihin mahtui paljon upeita onnistumisia. Kaikenkaikkiaan mahtava uusi kokemus nuorelle voimistelijalle!

Myös Sirkku onnistui naisten sarjassa erinomaisesti. Nojapuilla nähtiin parasta kisa-Sirkkua, myös ehjä puomisarja oli huikea onnistuminen! Kokonaisuus ehdottomasti hyvin positiivinen. Kisassa Suomen voimistelijat olivat samassa ryhmässä Alankomaiden voimistelijoiden kanssa, joten tytöt pääsivät kilpailun ohessa seuraamaan huippuvoimistelua aivan aitiopaikoilta.

Kisamatkaan mahtui voimistelun lisäksi mm. nähtävyyksiä (mukaanlukien 1100 porrasta) ja kisabanketti.

Mahtava kokemus ja huikea kisamatka! Pyrkivän poppoo kiittää mukana olleita joukkuekavereita, valmentajia ja tuomarina ahkeroinutta Saria!