Essi Keskitalolle PM-hopeaa tyttöjen joukkuekilpailusta Islannista!

9.7.2022

Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijat Essi Keskitalo ja Sirkku Korpela voimistelivat Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Islannissa menneenä viikonloppuna. Tyttöjen kanssa matkassa oli myös valmentajamme Iira Murtonen.

Takana on hieno reissu ja opettavainen kisakokemus. Kilpailut päättivät voimistelijoiden pitkän kisakauden, ja vaikkei ihan omaan parhaaseen tällä kertaa yllettykään, mahtui molempien suorituksiin paljon onnistumisia. Kotiin matkattiin huikean ja antoisan kisakokemuksen kera!

Tyttöjen kilpailussa Essi Keskitalo nousi muun joukkueen kanssa upeasti joukkuekilpailun hopealle! Isot onnittelut koko joukkueelle! Naisten kilpailussa Suomen joukkueella oli hieman epäonnea matkassa, joukkuesijoitus oli tällä kertaa viides. 

Henkilökohtaisissa kilpailuissa Essi voimisteli tyttöjen neliottelun sijalle 19., Sirkku Korpela taituroi naisten kilpailussa sijalle 16. Sekä tyttöjen että naisten kilpailuissa meininki oli upean positiivinen ja iloinen, mahtavaa! 

Onnea kaikille kilpailuissa edustaneille, sekä tietysti PM-hopeaa saavuttaneelle Essille, valmennustiimille ja kotijoukoille!