Alexandra Virko nappasi SM-hopeaa!

23.9.2021

Pyrkivä Gymnasticsin voimistelija Alexandra Virko on voimistellut telinevoimistelun suomenmestaruuskilpailuissa Oulussa tyttöjen hypyn SM-hopeaa!

Alexandra esiintyi sunnuntaina 19.9. tyttöjen hyppyfinaalissa tyylillä ja taidolla, ja nappasi upeilla hypyillä SM-hopeaa. Alexandra sai hypyistään pisteet 12,650 ja 12,250, lopulliset keskiarvopisteet hienot 12,450. Alexandra oli myös viime vuonna mukana hyppyfinaalissa ja sijoittui tällöin sijalle 5. Tällä kertaa kova työ palkittiin paitsi finaalipaikalla, myös SM-mitalilla.

Pyrkivä Gymnastics onnittelee Alexandraa upeasta saavutuksesta, olemme superylpeitä ja iloisia puolestasi! Lisäksi lämpimät onnittelut Alexandran valmentajalle Iira Murtoselle, sekä Alexandran kotijoukoille!

Tyttöjen neliottelussa Alexandra nousi hienosti sijalle 13. Alexandra oli itsekin tyytyväinen karsintapäivän suorituksiinsa: "Oli kokonaisuudessaan ihan hyvä päivä. Onnistuin joka telineellä ja sain tehtyä ehjän kisan. Tavoitteena oli saavuttaa paikka hypyn telinefinaalista, ja siihen päästiin!”

Essi Keskitalo kilpaili ensimmäisissä tyttöjen SM-kilpailuissaan, ja voimisteli neliottelussa sijalle 39. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin: ”SM-kisat olivat kiva kokemus, ja olin onnellinen kun sain tehtyä puomisarjan uuden yhdistelmän, flikki-voltin, onnistuneesti.”

Lauantaina 18.9. Oulussa kilpailtiin naisten neliottelussa, jossa voimistelijamme Sirkku Korpela osallistui nojapuukilpailuun. Raskas ylioppilaskirjoitusten täyteinen viikko vaati veronsa, eivätkä voimat riittääneet tällä kertaa kisaamiseen kaikilla telineillä. Väsymys näkyi myös nojapuilla, jossa sarjaan mahtui onnistumisten lisäksi myös pari harmillista virhettä, ja finaalipaikka jäi täpärästi saavuttamatta.
Nyt eteenpäin kohti uusia haasteita, taas yhtä kokemusta rikkaampana!

Kiitokset ja onnittelut kaikille upeille SM-voimistelijoillemme. Lähetämme myös suuret onnittelut kaikille uusille suomenmestareille ja muille SM-mitalisteille!

Oulun Pyrinnölle kiitokset ikimuistoisista SM-kilpailuista ja erinomaisista kisajärjestelyistä.