Syksyn kilpailukausi käynnistyi menestyksekkäästi!

8.10.2017


Viikonloppuna 7.-8.10.2017 järjestettiin Voimisteluseura Kiepin syyskisat Helsingissä. Pyrkivän kilpatyttöjä osallistui B-, C-, D- ja E-luokkiin sekä MJL pakollisten sarjojen kisaan. Jokaisesta luokasta tuotiin kotiin tuliaisina mitaleita ja hienoja sijoituksia!

B-luokan nuoremmissa Pyrkivä otti kaksoisvoiton, kun Aino Ojanen taituroi kultaa. Emma Kervilä sijoittui hienosti hopealle. Stiina Nikkola oli kovatasoisen kilpailun neljäs ja Lumi Seppälä seitsemäs. Kaikki tytöt voimistelivat upeat VII-kategorian pisteet.

C-luokan nuoremmissa Mindy Lindroos voimisteli upeasti hopealle ja Jenny Alpisalo pronssille. Vilja Gonzales oli hienosti kisan kuudes.

C-luokan vanhemmissa voimisteltiin myös hienosti kymmenen parhaan joukkoon. Maya Åkerholm oli kisan neljäs ja Aada Rauvola viides. Oona Bäckman oli kisan kuudes ja Saga Salminen seitsemäs.

D-luokan nuoremmissa Essi Keskitalo loisti suorituksillaan ja nappasi VII-kategorian pisteillä upeasti kultaa. Jasmiina Laitinen oli hienosti saman kisan yhdeksäs.

E-luokan nuoremmissa Ella Turta taituroi nojapuilta hopeaa.

MJL pakollisten sarjojen kilpailussa Oona Vannesluoma sijoittui hienosti neliottelun pronssille.

Onnea kaikille hienosta kisakauden avauksesta ja tsemppiä tuleviin haasteisiin!

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä