Voimistelijaksi Pyrkivä Gymnasticsin harrastekilparyhmään?

22.7.2023

Kiinnostaako tavoitteellinen voimisteluharrastus ja kilpaileminen? Etsimme uusia innokkaita tyttövoimistelijoita harrastekilparyhmiimme!

Tervetuloa mukaan Pyrkivä Gymnasticsin laadukkaaseen harrastekilpatoimintaan!

Pyrkivä Gymnasticsin harrastekilparyhmien harjoittelussa keskitytään naisten telinevoimistelussa tarvittaviin perustaitoihin ja kehitetään ominaisuuksia, joita voimistelijat tarvitsevat siirtyessään kilpailemaan ja edetessään kilpalinjan luokissa. Harrastekilpavoimistelijat aloittavat kilpailu-uransa Stara-tapahtumista ja etenevät sieltä Voimisteluliiton kilpailujärjestelmän kilpalinjalle. Harrastekilpatoiminnassamme jokainen saa voimistella omien tavoitteidensa mukaisesti.

Kaikki kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan harrastekilparyhmässä harjoittelua! Kilpailemisesta kiinnostuneet harrastajat aloittavat harjoittelun esikilparyhmästä (alle kouluikäiset) tai harrastekilpatoiminnan ensimmäiseltä tasolta.

Harrastekilpatasolla harrastaminen on kevyempää kuin kilparyhmissä, mutta mahdollistaa silti tavoitteellisen harjoittelun ja kilpailuihin osallistumisen. Harjoitusmäärissä on huomioitu lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa myös muita lajeja.

Harrastekilparyhmistä on myös mahdollista edetä kilpatasolle. 

Ota rohkeasti yhteyttä harrastekilpatoiminnasta vastaavaan valmentajaamme Maijaan maijakyllonen@gmail.com , kysy lisää ja tule kokeilemaan uutta harrastusta!


Tutustu seuramme harrastekilpatoimintaan TÄSTÄ.