Häikäisevää menestystä telinevoimistelun SM-kilpailuista; Sirkku Korpelalle nojapuiden SM-kultaa!

13.6.2022

Telinevoimistelun SM-kilpailut käytiin Tampereella 8.-9.6.2022. Seurastamme kilpailuihin lähti kahdeksan voimistelijaa; naisten kilpailuun osallistuivat Alexandra Virko, Kia Haavisto sekä Sirkku Korpela, tyttöjen kilpailuun Essi Keskitalo, Linda Jewander, Linda Laine, Lumina Mäkeläinen ja Miisa Kuukasjärvi.

Jo neliottelussa ja telinefinaalikarsinnoissa nähtiin hienoja suorituksia. Naisten kilpailussa Sirkku Korpela voimisteli upeasti neliottelun sijalle 10 pisteillä 45,600, ja nappasi samalla itselleen paikan nojapuufinaaliin!  Alexandra Virko kilpaili ensimmäistä kertaa naisten sarjassa ja oli neliottelussa sijalla 31, Kia Haavisto kisasi näissä SM-kilpailuissa vain puomilla.

Tyttöjen kilpailussa Essi Keskitalo oli hienosti tyttöjen neliottelun sijalla 13 pisteillä 42,850 ja Miisa Kuukasjärvi sijalla 14 pisteillä 42,800.  Linda Laine oli kisan 30., Linda Jewander 34. ja Lumina Mäkeläinen 37. Miisa saavutti upeasti itselleen paikan torstain puomifinaaliin.

Miisa, Linda L., Linda J. ja Lumina osallistuivat kaikki elämänsä ensimmäisiin SM-kilpailuihin. Onnea!

Miisa Kuukasjärvi upeasti tyttöjen puomifinaalin kuudes!

Miisa Kuukasjärvi ponnisti heti ensimmäisissä SM-kilpailuissaan telinefinaaleihin, ja esiintyi torstaina iltapäivällä tyttöjen puomifinaalissa. Lopputuloksena huikea kuudes sija!

Miisan valmentaja Iira Murtonen oli tyytyväinen kisaan: ”Miisa suoriutui kilpailuista erittäin hyvin. Finaalisuoritukseen mahtui yksi putoaminen puomilta, mutta sarjan uusi yhdistelmä flikki-piiska onnistui sekä eilen että tänään. Se on taas yksi iso askel eteenpäin. On hieno saavutus päästä ensimmäisissä SM-kisoissa finaaliin; kokonaisuus oli Miisalle hieno ja upea kokemus, ja tyttö pääsi myös aitiopaikalta ihailemaan kokeneempien voimistelijoiden suorituksia.”

Onnea Miisa huikeasta suorituksesta ja hienosta kisamenestyksestä! Onnea myös valmentajille sekä Miisan kotijoukoille!

Sirkku Korpela on nojapuiden suomenmestari!

Sirkku Korpela voimisteli torstaina 9.6.2022 nojapuiden SM-finaalissa, ja saavutti telineeltä huikeat pisteet 12,466. Palkintona kovasta työstä, sinnikkyydestä, ahkerasta harjoittelusta ja upeasta kisasuorituksesta, tämä nainen on nyt SM-kultamitalisti.

”Olen tietysti tyytyväinen kisaan. Lähdin tekemään puhtaampaa suoritusta kuin karsinnassa, mutta en silti ihan osannut odottaa mitalia. Sarja oli finaalissa parempi, mutta toki vielä jäi myös parannettavaa. Mutta onhan tää nyt todella huikeeta ja siistiä! Feels good to be the champion ” -Sirkku

Valmentaja Iira oli onnellinen Sirkun puolesta: ”Nojapuufinaali oli kyllä omaltakin osalta todella jännittävä, kun Sirkun suoritusvuoro oli kisan viimeisenä. On ihanaa, että kova työ palkittiin mitalilla. Sirkku on niin ansainnut tämän hetken, se on ehdottomasti parasta.”

Pyrkivä Gymnastics onnittelee lämpimästi Sirkkua häikäisevän upeasta saavutuksesta. Onnea myös Sirkun vastuuvalmentaja Iira ja muu valmennustiimi, sekä tukijoukot!