Pyrkivään viisi Voimisteluliiton mestaria!

1.6.2022

Voimisteluliiton mestaruuskilpailut 2022 onnistuneesti takana! Pyrkivän huipputiimi matkasi menneenä viikonloppuna Ouluun, ja häikäisevät tulokset puhuvat puolestaan.

B-luokan nuoremmissa Minea Virtanen nappasi VII kategorialla upeasti kultaa, Siiri Kuusela oli tyylikkäästi toinen ja Sofia Laurila seitsemäs! B-luokan vanhemmissa Eveliina Hilden voimisteli kultaa hienoilla VI kategorian pisteillä. Eevi Aaltonen oli upeasti kisan neljäs ja Manteli Kuusisto kahdeksas.

Myös C-luokan nuoremmissa nähtiin huikeita suorituksia. Ilona Salokannel voimisteli hienosti hopeaa, ja Siru Ilvander ja Elena Kero jakoivat pronssin, kaikki tytöt huikeilla VII kategorian pisteillä. Hienoa menestystä täydensi Saara Kuuselan seitsemäs sija! C-luokan vanhemmissa Peppi Heikkinen nousi upeasti hopealle. Inna Silanterä oli hienosti neljäs, Daniela Öström viides ja Amanda Aalto kahdeksas.

D-luokan nuoremmissa Hasania Bakkar taituroi itsensä tyylikkäästi Voimisteluliiton mestariksi. Myy Virtanen oli upeasti kisan toinen, Ilona Olenius nousi hienosti kilpailun sijalle 5 ja Olivia Uutela sijalle 6. D-luokan vanhemmissa Milla Nurmikko nappasi upeasti hopeaa ja Kerttu Lehtonen voimisteli hienosti sijalle kuusi.

E-luokan nuoremmissa Silja Korhonen oli hienosti neliottelun kahdeksas. Vanhemmissa vain Betta Bergström kilpaili neliottelussa, ja voimisteli kisan sijalle 25.

F-luokan nuoremmissa Isabella Kuzmanovski voimisteli ottelun sijalle 14, Nanna Sintonen sijalle 15 ja Venla Pajakkala sijalle 17.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Emma Kervilä nappasi neliottelun kultaa, Stiina Nikkola oli hienosti kisan neljäs!

2. luokassa Lumina Mäkeläiselle upeasti kultaa ja Linda Jewanderille pronssia. Hienosti suoriutuivat myös neljänneksi voimistellut Linda Laine sekä yhdeksänneksi taituroinut Lumi Seppälä.

3. luokassa Miisa Kuukasjärvi nousi hienosti neliottelun neljänneksi.


Tyttöjen näyttökilpailussa Essi Keskitalo voimisteli hienosti kisan kuudenneksi pisteillä 44,300. Miisa Kuukasjärvi oli kisan 17., Linda Laine 30., Linda Jewander 36. ja Lumina Mäkeläinen 37. Naisten näyttökilpailussa Alexandra Virko oli neliottelun sijalla 25 ja Linnea Peltoniemi sijalla 31, Kia Haavistoja Sirkku Korpela suorittivat molemmat vain yhden telineen.

Pyrkivän voimistelijat menestyivät jälleen myös joukkuekilpailuissa;
B-luokan joukkueelle kultaa
C-luokan joukkueelle kultaa
D-luokan joukkueelle hopeaa
E-H -luokkien joukkueelle 9. sija
1. luokan joukkueelle pronssia
2.-FIG luokkien joukkueelle hopeaa

Valtavasti onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille! Lisäksi erityiset onnittelut 2022 Voimisteluliiton mestareille Minealle, Eveliinalle, Hasanialle, Emmalle ja Luminalle!

Lämmin kiitos onnistuneista kisajärjestelyistä Oulun Pyrinnölle!