Mitalisadetta Tampereen Sisun kilpailuista!

3.10.2022

Kisakautta jatkettiin Tampereella 30.9.-2.10.2022.

Syksyn 2022 kilpailukausi on alkanut loistokkaasti; pyrkiväläiset onnistuivat erinomaisesti myös viikonloppuna käydyissä Tampereen Sisun kilpailuissa. Isot onnittelut kaikille hienosta kisamenestyksestä!

B-luokan nuoremmissa Pyrkivä jyräsi. Viisi pyrkiväläistä kymmenen parhaan joukossa, kolme upeilla VII kategorian pisteillä; Siiri Kuusela voimisteli tyylikkäästi kultaa ja Ellen Kiviniemi pronssia. Pinja Skog oli hienosti neljäs, Aida-Elma Tammila viides ja Aava Kiviniemi kuudes.

B-luokan vanhemmissa Pyrkivälle huikea kolmoisvoitto! Lily Virranheimo nappasi kultaa, Manteli Kuusisto hopeaa ja Eevi Aaltonen pronssia. Hienoa menetystä täydensivät Aina Rauhansuun viides, Sonja Hakamäen kahdeksas ja Ronja Kemppaisen yhdeksäs sija.

C-luokan nuoremmissa taiturointiin hienosti kympin joukkoon. Pihla Enberg taituroi neljänneksi ja Iida Urponen kymmenenneksi.

C-luokan vanhemmissa loistettiin, kun Pyrkivän voimistelijat nousivat kolmoisvoittoon. Peppi Heikkinen voimisteli kultaa hienoilla VII kategorian pisteillä. Inna Silanterä oli upeasti toinen ja Amanda Aalto kolmas.

D-luokan nuoremmista hienosti kaksi mitalia Pyrkivään; Myy Virtaselle kultaa ja Olivia Uutelalle pronssia. Helka Haanpää nousi hienoilla suorituksilla neljänneksi, Ilona Salokannel kuudenneksi, Siru Ilvander seitsemänneksi ja Aurora Nygård kymmenenneksi.

D-luokan vanhemmissa esiinnyttiin tyylillä, kun Mona Nylund saavutti hienosti hopeaa ja Kerttu Lehtonen pronssia.

E-luokan nuoremmissa Silja Korhonen voimisteli neliottelun sijalle viisi, ja voitti nojapuiden telinekohtaisesta kilpailusta kultaa!

E-luokan vanhemmissa menestyttiin. Liina Luukkaa nappasi neliottelun hopeaa, Ella Airaksinen taituroi viidenneksi, Betta Bergström kuudenneksi ja Helmi Seppä seitsemänneksi. Telinekohtaisissa kilpailuissa Bettalle upeasti hypyn kultaa, Ellalle permannon kultaa ja hypyn hopeaa, ja Liinalle puomin hopeaa ja permannon pronssia.

F-luokan nuoremmissa nähtiin hienoja suorituksia. Venla Pajakkala oli neliottelun kuudes ja Isabella Kuzmanovski yhdeksäs. Venla nappasi permantokilpailusta hienosti pronssia.


Myös joukkuekilpailuissa menestyttiin! B-luokasta kultaa, C-luokasta kultaa, D-luokasta kultaa ja E-luokasta hopeaa!

Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille!