Mitalisadetta ja huikeita onnistumisia kotikisoista!

9.11.2022

Menneenä viikonloppuna 5.-6.11.2022 kilpailtiin Pyrkivä Gymnasticsin järjestämissä naisten telinevoimistelun kilpa- ja maajoukkuelinjan luokkakilpailuissa. Kilpailut olivat erittäin onnistuneet, siitä kiitos jokaiselle tapahtumaan ja sen järjestelyihin osallistuneelle!


B-luokan nuoremmissa Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijat nousivat häikäisevään neloisvoittoon! Siiri Kuusela nappasi upeasti kultaa ja Pinja Skog hopeaa, molemmat hienoilla VII kategorian pisteillä. Kolmas sija Ellen Kiviniemelle, neljänneksi voimisteli Aava Kiviniemi. Lisäksi kymmenen parhaan joukkoon ylsivät Aida-Elma Tammila sijalla kuusi ja Essi Suomi sijalla kymmenen. Myös B-luokan vanhemmissa kirkkaimmat mitalit jäivät järjestävään seuraan; Eveliina Hilden nappasi VII kategorian pisteillä kultaa ja Lily Virranheimo voimisteli tyylikkäästi hopealle. Sonja Hakamäki oli hienosti kisan kuudes, Eevi Aaltonen kahdeksas ja Anni Rautava yhdeksäs. Joukkueena B-luokan voimistelijamme taituroivat kultaa!

Myös C-luokassa napsittiin mitaleja; nuoremmissa Saara Kuusela voimisteli kultaa ja Pihla Enberg pronssia. Hienoa menestystä täydensivät Iida Urposen seitsemäs ja Luna Sinisalon yhdeksäs sija. Vanhemmissa Inna Silanterä voimisteli upeat VII kategorian pisteet ja sai ansaitusti kaulaansa kultaisen mitalin. Amanda Aalto taituroi tyylikkäästi pronssia, Manteli Kuusisto oli kisan kuudes ja Lauha Korhonen yhdeksäs. Joukkueena C-luokan huipputiimi voimisteli kultaa!

D-luokan nuoremmissa Pyrkivälle häikäisevästi kuusi kärkisijaa; Olivia Uutelalle kultaa, Ilona Oleniukselle hopeaa ja Helka Haanpäälle pronssia. Peppi Heikkinen nousi neljänneksi, Ilona Salokannel viidenneksi, Siru Ilvander kuudenneksi ja Myy Virtanen yhdeksänneksi. D-luokan vanhemmissa Mona Nylund taituroi upeasti kultaa, Kerttu Lehtonen oli hienosti kilpailun viides. Joukkueena D-luokan voimistelijat nappasivat kultaa!

E-luokassa Ella Airaksinen voimisteli hienosti neliottelun sijalle viisi, Liina Luukkaa taituroi kuudenneksi. Telinekohtaisissa kilpailuissa upeasti Ellalle hypyn hopeaa ja permannon kultaa, sekä Liinalle puomin pronssia.  Joukkueena E-luokan voimistelivat saavuttivat hopeaa!

F-luokassa Isabella Kuzmanovski nousi hienosti neliottelun sijalle neljä. Lisäksi kisasta Isabellalle nojapuiden kultaa ja Mette Lindroosille permannon pronssia.

G-luokassa Linda Laine taituroi upeasti neliottelun voittoon pisteillä 44,200! 

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijoille hieno kaksoisvoitto; Lumina Mäkeläiselle tyylikkäästi kultaa pistein 46,900 ja Stiina Nikkolalle hopeaa pistein 46,600.


Luokkakilpailujen yhteydessä järjestettiin myös Stara-tapahtuma, jossa nähtiin huikeat 36 osallistujaa. Pyrkivä Gymnasticsiä edusti Starassa voimistelijoita esikilparyhmä Chileistä, harrastekilparyhmä Mustikoista, harrastekilparyhmä Rubiineista ja kilparyhmä Vadelmista

Onnittelut kaikille viikonlopun Starassa ja luokkakilpailuissa onnistuneille ja itsensä ylittäneille! Katso kaikki tulokset tästä.

Kiitokset kaikille taitaville voimistelijoille, upeille valmentajille, ahkerille tuomareille, kovaäänisille kannustajille, sekä korvaamattomille talkoolaisille. Toteutimme yhdessä upean urheilutapahtuman, jossa lapset ja nuoret saivat kilpailla ja haastaa itseään turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. 

K I I T O S !