Mitalisadetta HIFK Gymnasticsin kilpailuista 20.-22.10.

31.10.2023

Harrastekilpa-, kilpa- ja maajoukkueryhmien voimistelijat jatkoivat kisakauttaan 20.-22.10.23 Helsingissä HIFK Gymnasticsin luokka- ja näyttökilpailuissa.

B-luokan nuoremmissa ei tällä kertaa ylletty aivan kovatasoisen kisan kymmenen parhaan joukkoon, mutta Liikuntamyllyssä nähtiin paljon huikeita suorituksia! Kilpaussa taituroivat voimistelijamme Claudia Mattson, Mila Meriläinen, Miana Harmanen, Nella Lehtonen, Lotta Matomäki, Aida Meriläinen, Alma Rantala ja Hulda Harju. B-luokan vanhemmissa Giulia Sabbatini voimisteli upeilla suorituksilla sijalle 4. Iida Hämäläinen oli saman kisan 6. ja Iida Eko 7. Lisäksi kilpailussa edustivat voimistelijamme Emma Aaltonen, Helka Kivi, Ilona Suvanto, Maria Cristea, Aamu Kallio, Aini Keränen ja Iida Pomrén. Joukkuekilpailussa voimistelijamme saavuttivat upeasti kultaa!

C-luokan nuoremmissa Pyrkivä Gymnasticsille huikea kaksoivoitto; Sofia Laurila nappasi upeasti VII-kategorialla kultaa, ja Minea Virtanen voimisteli samalla pistekategorialla hopeaa. Kilpailussa nähtiin hienoja suorituksia myös Siiri Kuuselalta, Lilja Moisiolta, Ellen Kiviniemeltä, Pinja Skogilta, Aava Kiviniemeltä, Pihla Salmelalta, Essi Suomelta ja Aida-Elma Tammilalta. Myös C-luokan vanhemmissa voimistelijamme saavuttivat kaksi mitalia! Fiona Sundell taituroi hopeaa ja Elina Immonen pronssia. Lily Virranheimo oli hienosti kisan 10. Lisäksi kilpailussa edustivat voimistelijamme Kia Nieminen, Ida Correia Noca, Liina Hallamaa, Anni Rautava, Sylvia Seppälä, Sara Takarautio, Miina Mäkitalo, Aino Lehtimäki ja Ronja Mäkirinta. Joukkueena voimistelijamme saavuttivat kisan korkeimmat pisteet ja nappasivat joukkuekisan kultaa.

D-luokan nuoremmissa Olivia Uutela pääsi kiipeämään korkeimmalle palkintokorokkeelle. Luna Sinisalo voimisteli upeasti pronssille ja Ilona Salokannel oli kilpailun 8. Kilpailussa taituroi tyylikkäästi myös Saara Kuusela. D-luokan vanhemmissa Isla Polo voimisteli hienosti kilpailun sijalle 6. ja Cecilia Iljamo sijalle 7. Kisassa edustivat myös voimistelijamme Lilja Alin, Manteli Kuusisto sekä Lauha Korhonen. D-luokan tytöille joukkuekilpailusta kultaa!

E-luokan nuoremmissa Amanda Aalto taituroi pisteillä 40,600 neliottelun neljänneksi. E-luokan vanhemmissa Mona Nylund oli hienosti kisan 7. pisteillä 41,900, Amanda Kummala voimisteli kilpailun sijalle 22. Joukkuekilpailussa E-luokan voimistelijoille hieno viides sija.

F-luokan nuoremmissa Lumi Seppälä nousi upeasti neliottelun hopealle pisteillä 45,450. Silja Korhonen oli hienosti kisan 4., Nanna Sintonen 10., Myy Virtanen 15., Kerttu Lehtonen 18., Milla Nurmikko 18., Isabella Kuzmanovski 22., Ilona Olenius 29. ja Helka Haanpää 33. Telinekohtaisissa kilpailuissa Siljalle nojapuiden kultaa, ja Lumille puomin kultaa ja nojapuiden pronssia. F-luokan joukkue nappasi upeasti hopeaa!

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Stiina Nikkola voimisteli upeasti neliottelun pronssia pisteillä 48,400! Emma Kervilä oli ottelun 29.

MJL 3. luokassa Lumina Mäkeläinen oli hienosti kilpailun 10. neliottelupisteillä 43,600. Linda Jewander voimisteli ottelun sijalle 12. ja Miisa Kuukasjärvi sijalle 16. Telinekohtaisissa kilpailuissa Miisalle upeasti hypyn hopeaa. Joukkueena voimistelijamme saavuttivat pronssia.

Voimistelijoitamme osallistui myös tyttöjen näyttökilpailuun; Linda Jewander oli pisteillä 42,500 ja 6. sijalla päivän paras pyrkiväläinen. Lumina Mäkeläinen nousi hienosti sijalle 8. (41,900), Stiina Nikkola sijalle 22. (38,800) ja Emma Kervilä sijalle 26. (37,000).

Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille onnistuneesta kisaviikonlopusta!