Kotikisoissa loistettiin, lämmin kiitos kaikille talkoolaisille tapahtuman mahdollistamisesta!

13.5.2022

Viime viikonloppuna 6.-8.5.2022 kilpailtiin Pyrkivä Gymnasticsin kotikisoissa Alfan liikuntakeskuksessa. Kilpailut olivat menestyksekkäät sekä tuloksellisesti että järjestelyiden puolesta.

B-luokassa kilpaili huikea joukko Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijoita, ja kaikilta nähtiin hienoja suorituksia. B-luokan nuoremmissa Sofia Laurila taituroi kisan voittoon, Minea Virtanen nappasi upeasti pronssia. Aida-Elma Tammila oli hienosti kisan viides, Siiri Kuusela kuudes, Pinja Skog seitsemäs ja Aava Kiviniemi yhdeksäs. B-luokan vanhemmissa Eveliina Hilden voimisteli kultaa hienoilla VI kategorian pisteillä. Lauha Korhonen nousi kisassa hienosti viidenneksi ja Manteli Kuusisto kuudenneksi.

C-luokan nuoremmissa Elena Kero taituroi upeasti kisan voittoon hienoilla VI kategorian pisteillä. Siru Ilvander nousi hienoilla suorituksilla pronssille ja Ilona Salokannel sijalle 6. C-lk vanhemmissa kultaa Selma Tantulle ja hopeaa Helka Haanpäälle, molemmat tytöt saavuttivat huikeat VII kategorian pisteet! Ilona Olenius oli upeasti kisan kolmas. Cecilia Iljamolle hienosti sija 4, Inna Silanterälle sija 6, Sofia Särsille sija 9 ja Daniela Öströmille sija 10.

D-luokan nuoremmissa Myy Virtanen voimisteli upeasti pronssille. Olivia Uutela nousi hienosti kilpailun neljänneksi ja Hasania Bakkar seitsemänneksi. D-luokan vanhemmissa Milla Nurmikko nappasi neliottelun kultaa ja Kerttu Lehtonen taituroi hienosti kisan kuudenneksi.

Perjantain kilpailussa nähtiin hieno joukko Pyrkivän E-luokan voimistelijoita. Neliottelussa Betta Bergström voimisteli upeasti pronssille pisteillä 41,250. Ella Airaksinen oli tyylikkäästi ottelun viides, Silja Korhonen kuudes, Auri Keränen seitsemäs, Liina Luukkaa yhdeksäs ja Amanda Kummala kymmenes. Tytöt menestyivät myös telinekohtaisissa kilpailuissa. Ellalle hypyn hopeaa, Elsa Manniselle hypyn pronssia, Bettalle hypyn pronssia ja permannon kultaa, Siljalle nojapuiden kultaa ja Liinalle puomin kultaa.

F-luokassa nähtiin upeita suorituksia! Isabella Kuzmanovski oli hienosti neliottelun neljäs ja Mette Lindroos ottelun viides. Telinekohtaisissa kilpailuissa Mette saavutti upeasti hypyn pronssia ja permannon kultaa.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Emma Kervilä taituroi hienosti kisan voittoon. Stiina Nikkola oli upeasti kolmas.

Maajoukkuelinjan 2. luokassa kaikki mitalit jaettiin oman seuran voimistelijoille; Lumina Mäkeläinen nappasi tyylikkäästi kultaa, Linda Jewander nousi hopealle ja Lumi Seppälä taituroi pronssia.

Maajoukkuelinjan 3. luokassa Essi Keskitalo voimisteli huikeat neliottelupisteet 48,800 ja nousi tyylikkäästi kilpailun voittoon. Miisa Kuukasjärvi taituroi upeasti kisasta hopeaa!

Lauantaina nähtiin jännittävä naisten näyttökilpailu, jossa oli mukana neljä Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijaa; Alexandra Virko, Kia Haavisto, Linnea Peltoniemi ja Sirkku Korpela.
Sirkku voimisteli tyylikkäästi kilpailun voittoon pisteillä 46,300. Alexandra nousi hienosti neliottelun sijalle 9. Kia osallistui tällä kertaa vain puomikilpailuun, Linnea voimisteli puomilla ja permannolla.

Myös joukkuekilpailuissa menestyttiin hienosti:

B-lk joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Aava, Aida-Elma, Aina, Anni, Eevi, Eveliina, Fiona, Lauha, Liina, Lily, Manteli, Minea, Pihla, Pinja, Saimi, Siiri, Sofia ja Sonja.

C-lk joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Amanda, Cecilia, Daniela, Elena, Helka, Iida, Ilona O., Ilona S, Inna, Luna, Pihla, Ronja, Selma, Siru ja Sofia.

D-lk joukkueelle hopeaa. Joukkueessa voimistelivat Hasania, Kerttu, Milla, Myy ja Olivia.

E-lk joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Amanda, Auri, Betta, Ella, Elsa, Helmi, Liina, Nea ja Silja.

F-lk joukkueelle pronssia. Joukkueessa voimistelivat Isabella, Mette, Nanna ja Venla.

2. lk joukkueelle kultaa. Joukkueessa voimistelivat Linda, Lumi ja Lumina.

Lämpimät onnitteluhalaukset kaikille voimistelijoille sekä valmennustiimille!

Pyrkivä Gymnastics kiittää kaikkia kisatalkoisiin osallistuneita vanhempia, voimistelijoita ja valmentajia. Olette korvaamattoman arvokkaita, eikä työpanostanne voi rahalla korvata. Upeaa, että pystymme yhdessä seuratyön voimalla järjestämään lapsille ja nuorille tärkeitä urheilutapahtumia. Kiitos.

Kuvat: Ilona Koivisto (B-lk, näyttökilpailu), Iira Murtonen (C-lk), Maria Sjöblom (D-lk, E-lk, F-lk, MJL, näyttökilpailu)