Kotikisoissa loistettiin! Kiitos kaikille mukana olleille!

25.5.2024

Pyrkivä Gymnastics järjesti viime viikonloppuna 17.-19.5.2024 NTV kilpa- ja maajoukkuelinjan luokkakilpailut, naisten ja tyttöjen näyttökilpailut sekä Stara-tapahtuman. Mukana oli lähes 500 voimistelijaa, sekä suuri määrä valmentajia, tuomareita, talkoolaisia ja kannustajia. Lämmin kiitos jokaiselle kilpailuihin ja niiden järjestelyihin osallistuneelle, teimme yhdessä hienon urheilutapahtuman!

Voimistelijamme esittivät kilpailuissa parastaan, ja viikonloppuun mahtui valtavasti onnistumisia ja iloisia hetkiä.

B-luokan nuoremmissa Aida Meriläinen taituroi VII kategorian pisteillä kovatasoisen kisan voittoon! Myös Lotta Matomäki ja Miana Harmanen yslivät huikeisiin suorituksiin; molemmat nappasivat kisasta VII kategorian pisteet, ja Lotta sijoittui hienosti kisan viideneksi ja Miana kuudeneksi. Nella Lehtonen nousi upeasti kymmenen parhaan joukkoon sijalle kahdeksan.  Kilpailussa loistivat myös Linnea Granath, Hulda Harju, Sofia Joutsa, Inna Laaksonen, Emma Vuorsalo, Emmi Hyttinen sekä Mette Keskitalo.

B-luokan vanhemmissa Pyrkivä jyräsi, kun kymmenen parhaan joukkoon mahtui yhteensä yhdeksän Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijaa. Kolmen kärki saavutti huikeat VII kategorian pisteet; Eerika Leskinen nappasi kultaa, Emma Aaltonen hopeaa ja Hilla Takatupa pronssia. Ilona Suvanto oli kisan neljäs, Claudia Mattsson viides, Aini Keränen kuudes, Maria Cristea kahdeksas, Aamu Kallio yhdeksäs ja Louna Salmenniemi kymmenes. Kisassa edustivat myös voimistelijamme Elli Aarrekorpi, Olivia Hurme, Helka Kivi, Venla Heikkilä, Emilia Käki, Sofia Lankinen, Iida Pomrén ja Ilta-Koraliina Saari.

C-luokan nuoremmissa Lilja Moisio saavutti VII kategorian pisteillä hienosti kisan hopeaa. Siiri Kuusela nousi tyylikkäästi pronssille. Kisassa taituroivat myös Pinja Skog, Aava Kiviniemi, Mila Meriläinen, Pihla Salmela, Essi Suomi ja Aida-Elma Tammila

Myös C-luokan vanhemmissa noustiin kymmenen parhaan joukkoon! Aina Rauhansuu oli upeasti kisan seitsemäs ja Sara Takarautio kymmenes. Kilpailussa edustivat myös voimistelijamme Ida Correia Noca, Sonja Hakamäki, Liina Hallamaa, Ronja Mäkirinta, Vilma Saarela, Kia Nieminen, Anni Rautava, Sylvia Seppälä, Aino Lehtimäki, Miina Mäkitalo, Eevi Aaltonen ja Giulia Sabbatini.

Järjestävä seura saavutti sekä D-luokan nuorempien että D-luokan vanhempien kilpailuissa kaksoisvoiton. Nuorempien kilpailussa Luna Sinisalo keräsi kasaan VII kategorian pisteet ja sai kaulaansa kultaisen mitalin, hopeaa nappasi Sofia Laurila. Iida Urponen oli hienosti kilpailun kuudes. Kilpailussa edusti tyylikkäästi myös Minea Virtanen

D-luokan vanhemmissa Olivia Uutela voimisteli upeasti kultaa ja Cecilia Iljamo nousi tyylikkäillä suorituksilla hopealle. Pyrkivä Gymnasticsin menestystä täydensivät Eveliina Hildenin kuudes ja Elina Immosen yhdeksäs sija. Kilpailussa nähtiin hienoja sarjoja myös Fiona Sundellilta, Manteli Kuusistolta ja Lauha Korhoselta.

E-luokassa Amanda Kummala voimisteli parhaana pyrkiväläisenä neliottelun sijalle 15, yhteispisteillä 40,450. Helmi Seppä oli 18. pisteillä 39,150, Inna Silanterä 21. pisteillä 37,700 ja Isla Polo 24. pisteillä 36,100. Amanda taituroi telinekohtaisissa kilpailuissa hypyn hopeaa. Isla onnistui myös hypyssä ja nappasi telineeltä pronssia.

F-luokan nuoremmissa Siru Ilvander taituroi pisteillä 41,500 neliottelun sijalle kuusi. Myy Virtanen oli kisan 13. (39,700), Amanda Aalto 17. (38,200), Saara Kuusela 18. (37,700) ja Peppi Heikkinen 19. (37,100). Sirulle telinekohtaisista kilpailuista hypyn hopeaa!

F-luokan vanhemmissa Isabella Kuzmanovski voimisteli upeasti neliottelun kultaa! Isabella keräsi kasaan hienot yhteispisteet 42,850. Mette Lindroos oli hienosti neljäs (41,950), Mona Nylund seitsemäs (40,800), Selma Tanttu 11. (40,700) ja Kerttu Lehtonen 21. (35,100). Esteri Kiili osallistui kilpailuun vain kolmella telineellä ja saavutti yhteispisteet 31,500. Myös F-luokan vanhempien telinekohtaisissa kilpailuissa menestyttiin; Isabellalle nojapuiden ja permannon hopeaa, Monalle nojapuiden pronssia ja puomin hopeaa, ja Mettelle permannon kultaa.

G-luokan nuoremmissa Lumi Seppälä oli hienosti neliottelun viides yhteispisteillä 41,650. Silja Korhonen voimisteli sijalle seitsemän (40,700) ja Nanna Sintonen sijalle yhdeksän (40,150). Telinekohtaisista kilpailuista Lumille puomin hopeaa!

H-luokassa Alexandra Virko keräsi kolmelta telineeltä pisteet 32,300. Telinekohtaisista kilpailuista Alexandra nappasi upeasti hypyn ja permanon hopeaa.

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Stiina Nikkola nousi upeasti palkintokorokkeelle saavuttamalla kisan toiseksi korkeimmat neliottelupisteet 48,600! Milla Nurmikko voimisteli hienosti kisan yhdeksänneksi (44,000) ja Helka Haanpää sijalle 11 (40,700). MJL 3. luokassa Linda Jewander voimisteli hienosti neliottelun sijalle 4 (39,100).

Tyttöjen näyttökilpailussa nähtiin hieno pyrkiväläisedustus, kun mukana oli kaksi oman seuran voimistelijaa. Linda Jewander ja Stiina Nikkola kerryttivät molemmat arvokasta kisakokemusta uusilla, vaikeutetuilla sarjoilla. Stiina keräsi kasaan pisteet 41,600 ja nappasi kisasta upeasti neliottelun hopeaa! Linda voimisteli hienosti kisan kuudenneksi (39,800).

Starassa loistivat ihanat voimistelijamme Velma, Mandi, Auni, Vivien, Anna, Venla S., Mimmi, Saaga, Vilja, Alicia, Isla, Mila, Senni, Janni, Lilian, Siiri, Oona-Alisa, Venla O., Salme, Juli, Sofia, Kiira, Mette, Ronja, Liina ja Emma.

Valtava määrä upeita voimistelijoita ja huikeita suorituksia! Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille ja huikealle valmennustiimille!