Kisamenestystä Tampereen Sisu Cupista 10.-12.5.

16.5.2024

Osa voimistelijoistamme jatkoi kevään kisakautta Tampereella Tampereen Sisun Sisu Cupissa 10.-12.5.

B-luokan nuoremmissa Aida Meriläinen voimisteli upeasti kilpailun sijalle 9. Kilpailussa taituroivat myös Miana Harmanen, Hulda Harju, Nella Lehtonen, Lotta Matomäki, Inna Laaksonen sekä Linnea Granath.

C-luokan nuoremmissa loistettiin, kun voimistelijamme Lilja Moisio nousi häikäisevästi kisan voittoon ja Siiri Kuusela nappasi hopeaa! Kisassa edustivat hienosti myös Mila Meriläinen, Pihla Salmela, Pinja Skog ja Aida-Elma Tammila

D-luokan nuoremmissa yllettiin myös mitaleille, kun Luna Sinisalo voimisteli huikeilla VII kategorian pisteillä hopeaa ja Sofia Laurila nappasi pronssia. Minea Virtanen taituroi hienosti kilpailun sijalle viisi. D-luokan vanhemmissa Cecilia Iljamo onnistui hienosti ja nappasi itselleen kisasta pronssia.

E-luokan vanhemmissa Mona Nylund voimisteli tyylikkäästi neliottelupisteet 43,100 ja  sijoittui upeasti neliottelun kolmanneksi! Monalle hienosti myös nojapuiden ja puomin pronssia.

F-luokan nuoremissa Ilona Olenius nousi pisteillä 41,250 neliottelussa sijalle 10 ja Myy Virtanen voimisteli sijalle 17 pisteillä 37,900. Lisäksi Ilona nappasi telinekohtaisista kilpailuista nojapuiden pronssia! F-luokan vanhemissa Kerttu Lehtonen nousi upeasti neliottelun pronssille pisteillä 42,700. Isabella Kuzmanovski oli pisteillä 40,950 kisan 12. ja Selma Tanttu pisteillä 39,400 kilpailun 17. Kertulle telinekohtaisista kilpailuista kaksi mitalia; nojapuiden pronssia ja puomin hopeaa.

G-luokan nuoremmissa Silja Korhonen taituroi neliottelukultaa pisteillä 42,750! H-luokassa Alexandra Virko voimisteli kolmella telineellä ja keräsi kasaan pisteet 31,000. 

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Helka Haanpää nousi upeilla suorituksilla kisan voittoon ja saavutti neliottelupisteillä 32,200 itselleen nousupisteet seuraavaan luokkaan. Lämpimät onnittelut!

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Milla Nurmikko voimisteli pisteillä 46,800 hienosti tyylikkäästi kisan neljänneksi. Stiina Nikkola oli hienosti pisteillä 46,00 10. ja Hasania Bakkar pisteillä 43,000 kisan 16. Telinekohtaisissa kilpailuissa Stiinalle nojapuiden pronssia ja Millalle puomin kultaa!

Linda Jewander edusti tyylikkäästi lauantaina käydyssä tyttöjen näyttökilpailussa. Linda sijoittui kisassa upeasti viidenneksi ja keräsi neliottelusta pisteet 40,100. 

 

Isot onnittelut kaikille kilpailussa mukana olleille voimistelijoille sekä valmennustiimille!

Katso kaikki tulokset tästä.