Kisakausi päätettiin tyylillä Voimisteluliiton mestaruuskilpailuihin

31.5.2024

Voimistelijamme päättivät kevään menestyksekkään kisakauden Tampereella 24.-26.5.2024 järjestettyihin Voimisteluliiton mestaruuskilpailuihin. Samana viikonloppuna käytiin myös NTV tyttöjen näyttökilpailu.

B-luokan nuoremmissa Aida Meriläinen nousi VII kategorian pisteillä upeasti kovatasoisen kisan sijalle neljä. Myös Nella Lehtonen voimisteli hienosti kymmenen parhaan joukkoon ja sijoittui yhdeksänneksi. Kisassa voimistelivat tyylikkäästi myös Lotta Matomäki, Linnea Granath, Hulda Harju, Lumi Haavisto, Inna Laaksonen, Emmi Hyttinen, Mette Keskitalo sekä Emma Vuorsalo.

B-luokan vanhemmissa Eerika Leskinen taituroi upeilla suorituksilla Voimisteluliiton mestariksi! Pyrkivä Gymnasticsin kolmoisvoiton täydensivät hopeaa napannut Emma Aaltonen ja pronssille voimistellut Claudia Mattsson. Kärkikolmikosta jokainen keräsi kasaan huikeat VII kategorian pisteet. Hilla Takatupa nousi hienosti videnneksi, Elli Aarrekorpi kuudenneksi, Emilia Käki seitsemänneksi ja Helka Kivi kahdeksanneksi. Kilpailussa esiintyivät myös voimistelijamme Maria Cristea, Olivia Hurme, Aamu Kallio, Aini Keränen, Sofia Lankinen, Ilta-Koraliina Saari, Ilona Suvanto, Venla Heikkilä ja Iitu Sainio.

C-luokan nuorempien kilpailusta matkasi kotiin hopeaa, kun Lilja Moisio voimisteli upeasti kisan toiselle sijalle! Kymmenen parhaan joukkoon ylsi myös kahdeksanneksi voimistellut Siiri Kuusela. Kisassa taituroivat upeasti myös Aava Kiviniemi, Pinja Skog, Mila Meriläinen, Pihla Salmela ja Essi Suomi

C-luokan vanhemmissa Aina Rauhansuu nousi hienoilla suorituksilla kilpailun sijalle kahdeksan. Kisassa esittivät hienoja suorituksia myös Ida Correia Noca, Sonja Hakamäki, Nelli Kallio, Miina Mäkitalo, Kia Nieminen, Anni Rautava, Sara Takarautio, Liina Hallamaa, Aino Lehtimäki, Ronja Mäkirinta, Vilma Saarela, Eevi Aaltonen ja Giulia Sabbatini.

D-luokan nuoremmista Pyrkivä Gymnasticsille kaksi mitalia! Luna Sinisalo nappasi kisasta hopeaa ja Sofia Laurila voimisteli hienosti pronssille. Kisassa edustivat hienosti myös voimistelijamme Iida Urponen ja Minea Virtanen

D-luokan vanhemmissa Olivia Uutela nappasi kultaa ja voimisteli Voimisteluliiton mestariksi! Cecilia Iljamo nousi upeasti pronssille ja Eveliina Hilden kymmenen parhaan joukkoon sijalle yhdeksän. Kilpailussa nähtiin myös tyylikkäät voimistelijamme Elina Immonen, Fiona Sundell, Lauha Korhonen sekä Manteli Kuusisto.

E-luokan vanhemmissa Amanda Kummala oli paras pyrkiväläinen; Amandalle neliottelusta pisteitä 42,500 ja hieno viides sija. Inna Silanterä oli neliottelun 28. (39,900), Helmi Seppä 34. (38,650) ja Isla Polo 36. (37,700).

F-luokan nuoremmissa Siru Ilvander voimisteli pisteillä 42,600 kisan yhdeksänneksi. Ilona Olenius oli hienosti 16. (41,350), Myy Virtanen 22. (40,800), Peppi Heikkinen 26. (40,450), Saara Kuusela 27. (39,600) ja Amanda Aalto 33. (37,950).

F-luokan vanhemmissa Isabella Kuzmanovski sai kaulaansa neliottelun pronssisen mitalin. Pisteitä Isabella keräsi hienosta kilpailusta 42,600. Kerttu Lehtonen taituroi neliottelun neljänneksi (42,550), Mette Lindroos sijalle yhdeksän (40,950), Mona Nylund sijalle 19 (39,900) ja Selma Tanttu sijalle 25 (39,100).

G-luokan nuorempien kilpailussa Silja Korhonen tyylitteli pisteillä 43,100 upeasti neliottelun sijalle viisi. Lumi Seppälä oli hienosti kilpailun kuudes (42,000) ja Nanna Sintonen kymmenes (40,700).

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Stiina Nikkola taituroi kisan viidenneksi pisteillä 46,200. Milla Nurmikko voimisteli neliottelupisteet 43,000 ja nousi kilpailun sijalle 14, Hasania Bakkar oli pisteillä 40,000 kisan 17.

Tyttöjen näyttökilpailussa Linda Jewander voimisteli hienosti kisan kahdeksanneksi pisteillä 40,698. Stiina Nikkola oli neliottelun kymmenes pisteillä 39,332.

Voimisteluliiton mestaruuksia jaettiin myös joukkuekilpailuissa. Pyrkivä Gymnastics menestyi tässäkin kilpailumuodossa häikäisevän upeasti:
- B-luokan joukkuekilpailusta kultaa
- C-luokan joukkuekilpailusta hopeaa
- D-luokan joukkuekilpailusta kultaa
- E-H-luokkien joukkuekilpailusta pronssia
- MJL 2-FIG luokkien joukkuekilpailusta 5. sija

Kaikki kilpailun tulokset löydät tästä.

Onnittelut upeasta kisakaudesta kaikille kevään aikana Pyrkivä Gymnasticsiä edustaneille voimistelijoille sekä huikealle valmennustiimille!